Cabral și-a dat barba jos. Imagini cu reacția fetiței sale, Namiko, atunci când l-a văzut ras complet

Publicat: 19/03/2019 | 18:55

Cabral și-a făcut o schimbare de look radicală! După luni de zile în care ne-a obișnuit cu barba lui neagră precum abanosul, prezentatorul de la Pro TV și-a dat-o jos. Mai mult, carismaticul moderator și-a dorit să îi vadă reacția fiicei sale și… a filmat momentul în care el s-a întors de la baie ras complet și a luat-o în brațe pe Namiko, micuța prințesă pe care i-a dăruit-o Andreea Ibacka.

Citește și: Andreea Ibacka, despre relația dintre fiica lui Cabral și bebelușul ei: ”Știu că este șocant…”

Cabral și-a dat barba jos și a filmat reacția fiicei sale atunci când l-a văzut ras complet

După ce a urmărit numeroase înregistrări cu tați bărboși din mai multe colțuri ale lumii care nu mai sunt recunoscuți de bebelușii lor după ce renunță la părul facial, Cabral s-a decis să facă și el la fel. “Am văzut pe YouTube mai multe filme cu tați bărboși, care își dau bărbile jos și, din momentul respectiv nu îi mai recunosc deloc copiii lor, ăia mici. Și vreau să văd și eu dacă la a noastră se va întâmpla la fel”, a spus Cabral într-o filmare publicată pe contul său de YouTube.

Citește și: „Nu suntem potriviți”. Cabral a făcut anunțul bulversant astăzi, după 8 ani de căsnicie cu Andreea Ibacka

Înainte să își radă complet barba, soțul Andreei Ibaka a luat-o pe Namiko în brațe ca să-l vadă pentru ultima dată bărbos. “Uite: ăsta este tati bărbos. Uite-l, ăăă. Uite, vezi, bărbos, ciufulit. Te pregătești, da? Așa, uite-mă. Vin imediat, da? Stai un pic”, i-a spus carismaticul prezentator fiicei sale.

Când s-a întors fără barbă și a luat-o din nou pe fetița lui în brațe, Cabral a fost dezamăgit. Namiko nu s-a speriat deloc de tatăl ei, care are acum un nou look. Reacția prezentatorului însă merită să fie văzută în clipul de mai jos. Cum micuța nu s-a speriat când l-a văzut fără barbă, soțul Andreei Ibacka s-a jucat atunci când a montat imaginile și pe acele scene și-a pus vocea de parcă ar fi vorbit, de fapt, Namiko: “Dar ce avem aici? Acest amestec între Denzel Washington și Leonardo DiCaprio. Nu, nu, nu mă pune jos! Denzele! Nu pleca! Nu!”.

Citește și...