Camilla Parker, replici acide la adresa lui Meghan Markle: „Este o rușine pentru familia regală britanică. Dacă eram eu regină…”

Publicat: 19/05/2018 | 18:20

Camilla Parker, soția Prințului Charles, cunoscută și ca fiind cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX, nu vede cu ochi buni căsătoria dintre fiul ei vitreg, Prințul Harry, și Meghan Markle. O sursă de la palatul regal a declarat jurnaliștilor de la revista americană Globe: „Camilla i-a declarat război logodnicei lui Harry”.

Citește și: Noutăți și imagini LIVE de la nunta regală 2018! Prințul Harry și Meghan Markle au fost numiți Ducele și Ducesa de Sussex înainte de căsătorie

Informația potrivit căreia mama vitregă a Prințului Harry nu o place deloc pe aleasa inimii sale vine după ce s-a aflat că nici Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu o are la inimă.

Citește și: Regina Elisabeta despre Meghan Markle:”Nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru Harry”

În vârstă de 70 de ani, Camilla Parker a declarat că Meghan Markle nu ar fi femeia potrivită pentru Prințul Harry. În plus, pe Ducesa de Cornwall o deranjează că fosta actriță a mai fost căsătorită, deși și ea este divorțată.

Citește și: Ce cadou inedit le-au trimis Principesa Margareta și Prințul Radu Duda mirilor anului!

„Dacă eu eram regină, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o rușine pentru familia regală britanică”, ar fi spus soția Prințului Charles, potrivit sursei citată mai sus.

În cadrul interviului de un angajat de la palatul regal a mărturisit Camilla Parker s-a destăinuit apropiaților că încearcă să îi despartă pe cei doi.

„Camilla are mai multe probleme în ceea ce o privește pe Meghan și consideră nu e potrivită pentru a deveni o mireasă regală”, a mai adăugat sursa.

Potrivit publicației Globe, Meghan Marke a i-a ieșit total din grații Camillei Parker în urma discursului pe care aceasta l-a ținut după logodna cu Prințul Harry.

„Camilla s-a înfuriat foarte tare după ce Megan a vorbit despre Diana”, a mai spus sursa de la palat.

Inelul de logodnă al fostei actrițe  are două diamante din colecția de bijuterii a prințesei Diana, iar acesta a spus că e convins că mama lui și Meghan ar fi devenit cele mai bune prietene dacă ar fi avut ocazia să se cunoască. Mai mult, fosta actriță a părut foarte impresionată de acest gest al iubitului și a spus că pentru ei e foarte important să știe că Lady Di îi însoțește în această călătorie frumoasă.

Povestea de iubire dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. Ei locuiesc într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi Prinţul William, soţia acestuia şi cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis de Cambridge este al cincilea în linia de succesiune la tron.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

În 2013, Prințul Harry era al treilea la succesiune la tronul Marii Britanii. În prezent, Alteța Sa Regală este al şaselea după naşterea copiilor Ducesei și Ducelui de Cambridge. După logodna cu Meghan Markle, copii pe care îi vor avea vor veni după el în linia de succesiune.

Citește și...