Home » Vedete » Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, nunta regală LIVE. Mirii au fost declarați soț și soție

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, nunta regală LIVE. Mirii au fost declarați soț și soție

De: Cancan 19/05/2018 | 08:00
Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, nunta regală LIVE. Mirii au fost declarați soț și soție
Prințul Harry și Meghan Markle - nunta regala 2018

Nunta regală 2018 este nunta Prințului Harry (33 de ani) cu Meghan Markle (36 de ani), de la care îți oferim imagini LIVE! Astăzi, Meghan Markle a devenit soția Prințului Harry – fiul cel mic al Prințului Charles și al Prințesei Diana. Cei doi au devenit Duce și Ducesă de Sussex, s-au sărutat în public la ieșirea din biserică și au plecat, într-o caleașcă, aclamați de mulțime, spre petrecerea organizată de Regină. Pentru fericitul eveniment s-au făcut pregătiri intense, iar costurile s-ar ridica la 32 de milioane de lire sterline. Cei mai mulţi bani s-au dus pe cheltuielile de securitate, scrie presa din Marea Britanie. Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a fost transmisă live de jurnaliști care au ajuns în Regatul Unit din toate colțurile lumii. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit imagini live de la ceremonia religioasă a noului cuplu regal și informații în real time despre tot ce s-a întâmplat acolo.

Citește și: Ce cadou inedit le-au trimis Principesa Margareta și Prințul Radu Duda mirilor anului!

Citește și: Camilla Parker, replici acide la adresa lui Meghan Markle: „Este o rușine pentru familia regală britanică. Dacă eram eu regină…”

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle LIVE VIDEO


Citește și: Harry, omagiu pentru prințesa Diana în ziua nunții lui cu Meghan Markle! E foarte emoționant ce pregătește viitorul mire

UPDATE ora 15:36 Procesiunea de pe străzi s-a încheiat, iar Harry și Meghan au intrat în curtea Palatului Windsor

UPDATE ora 15:27 Oamenii au aruncat confetti de la balcoane, iar mulțimea aclamă cuplul proaspăt căsătorit. Cei doi se apropie de intrarea principală a castelului Windsor, acolo unde vor participa la recepția găzduită de Regină.

UPDATE ora 15:11 Harry și Meghan au plecat într-o trăsură și salută mulțimea. Procesiunea este în plină desfășurare. Mirii vor merge apoi la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Harry și Meghan salută mulțimea de pe străzile din Windsor
Harry și Meghan salută mulțimea de pe străzile din Windsor
Harry și Meghan, fericiți, după ce și-au unit destinele
Harry și Meghan, fericiți, după ce și-au unit destinele

UPDATE ora 15:07 Harry și Meghan au ieșit din capelă și s-au sărutat pe trepte, în uralelele mulțimii

UPDATE ora 15:03 Harry și Meghan ies din capela St George ca soț și soție

UPDATE ora 14:41 Mirii și-au rostit jurămintele. Harry și Meghan Markle au fost declarați soț și soție. Din acest moment, ei sunt de Duce și Ducesă de Sussex.

Harry i-a pus pe deget lui Meghan verigheta din aur galez

Harry i-a pus pe deget lui Meghan verigheta din aur galez

UPDATE ora 14:32 Se cântă melodia ”Stay by me” în capela St George

CE I-A ȘOPTIT PRINȚUL HARRY LUI MEGHAN MARKLE CÂND A A AJUNS ÎN FAȚA ALTARULUI

UPDATE ora 14:05 Ceremonia religioasă a început

Prințul Harry și Meghan Markle, în fața altarului
Prințul Harry și Meghan Markle, în fața altarului
Prințul Harry a îndepărtat voalul lui Meghan Markle, în fața altarului
Prințul Harry a îndepărtat voalul lui Meghan Markle, în fața altarului

UPDATE ora 14:03 Mama lui Meghan Markle este în lacrimi de emoție

Mamam lui Meghan Markle a izbucnit în lacrimi de emoție
Mamam lui Meghan Markle a izbucnit în lacrimi de emoție

UPDATE ora 14:02 Meghan Markle a ajuns și a intrat în biserică. A fost condusă de Prințul Charles la altar

Meghan Markle a fost condusă la altar de către Prințul Charles
Meghan Markle a fost condusă la altar de către Prințul Charles
Emoționată, Meghan Markle a mers la altar, la brațul Prințului Charles
Emoționată, Meghan Markle a mers la altar, la brațul Prințului Charles
Meghan Markle a purtat un voal foarte lung
Meghan Markle a purtat un voal foarte lung
Meghan Markle a avut nevoie de ajutor, pentru aranjarea voalului. Rochia de miresa a fost, de altfel, foarte simplă
Meghan Markle a avut nevoie de ajutor, pentru aranjarea voalului. Rochia de miresa a fost, de altfel, foarte simplă
Meghan Markle, la sosirea la Capela St George
Meghan Markle, la sosirea la Capela St George


UPDATE ora 13:55 Mama lui Meghan, Prințul Charles și Camilla, dar si Regina Elisabeta a II-a, au sosit


UPDATE ora 13:49 Prințul Harry își așteaptă mireasa, alături de William

UPDATE ora 13:46 Meghan Markle, aclamată de mulțime, în timp ce se îndreaptă spre biserică

UPDATE ora 13:38 Prințul Harry a intrat în capelă, împreună cu fratele lui, William

UPDATE ora 13:36 Prințul Harry a sosit la capelă

UPDATE ora 13:20 Mireasa este în drum spre biserică, într-un Rolls Royce. Rochia de mireasă a lui Meghan Markle pare să fie albă, în ciuda speculațiilor de dinainte de eveniment.

UPDATE ora 13:11 Invitații s-au așezat pe scaune în biserică, în timp ce traseul spre Capela St George este populat cu mii de oameni, în apropierea Castelului Windsor, pe unde va trece caleașca regală cu Prințul Harry și Meghan Markle.

UPDATE ora 13:04 Meghan Markle va purta o verighetă făcută din aur din Țara Galilor, iar Prințul Harry, un inel din platină. El încalcă astfel tradiția, conform căreia bărbații din familia regală nu trebuie să poarte acest simbol al căsătoriei

UPDATE ora 12:51 Pippa Middelton și James Matthew au sosit la St George Chapel

UPDATE ora 12:29 Invitații la nuntă au început să sosească la St George Chapel. Oprah Winfrey, Idris Elba, Chloe Madeley și James Blunt au fost printre primii sosiți. David și Victoria Beckham au ajuns și ei. Peste 600 de oameni vor asista, din interiorul bisericii, la ceremonia religioasă.

George Clooney și Amal

UPDATE 12:00 Tortul nunții Prințului Harry și Meghan Markle va fi prezentat înainte ca invitații să primească aperitivul – acest lucru fiind o tradiție care aduce aminte de ziua nunții Reginei Victoria.

Tortul mirilor va fi făcut de Claire Ptak, de la Violet Bakery, va costa cel puțin 50.000 de lire, iar Harry și Meghan au ales un tort de lămâie, cu cremă și glazură de soc. Este posibil ca mirii să servească două torturi la ceremonie.

UPDATE 11: 35 Mașina care o va transporta pe Meghan Markle la Windsor.

UPDATE 11:15 Reprezentații Palatului Kensignton a postat pe Twitter o fotografie cu aranjamentul floral de pe pereții capelei St. George, înaintea nunții regale de la Castelul Windsor.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/997750622727430144

 

UPDATE 11:15 – Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni al 16-lea cuplu al familiei regale care își va celebra nunta la Castelul Windsor.

 

UPDATE 10:00 Gata, este oficial! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a oferit lui Harry titlul de „Duce de Sussex”. Meghan Makle va fi, așadar, Ducesa de Sussex.

„Titlurile prințului Harry vor fi Duce de Sussex, Conte de Dumbarton si Baron de Kilkeel.  Prințul Harry devine Alteța Sa Regală Ducele de Sussex, iar Meghan Markle, în urma căsătoriei va deveni Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, se precizează în  comunicatul Palatului Buckingham.

În filmarea făcută dintr-un elicopter se poate observa că străzile din oraşul istoric Windsor, aflat în apropiere de Londra, sunt deja pline de britanici şi turişti străini, veniţi special pentru nunta regală.

 

Royal Wedding crowds

We're in Windsor for the royal wedding! Prince Harry and Meghan Markle tie the knot in less than three hours and the streets are full of well-wishers.

Publicată de CNN pe 19 Mai 2018

Când și unde are loc nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Ceremonia de căsătorie va avea loc mâine, 19 mai, de la ora 14.00 (ora României), la capela Saint George de la Castelul Windsor. Ceremonia religioasă va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Citește și: Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar! Tatăl actriței lipsește de la nuntă

Între Prințul Harry și aleasa inimii sale, Meghan Markle, nu va exista un contract prenupțial în momentul căsătoriei, așa cum nu s-a întâmplat nici atunci când fratele său mai mare, Prințul William, s-a însurat cu Kate Middleton.

Citește și: Reguli stricte pentru invitații de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle!

Cum poți vedea LIVE nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România,va transmite imagini live de la capela Saint George de la Castelul Windsor, unde va avea loc ceremonia religioasă a lui Meghan Markle cu Prințul Harry. De asemenea, vom avea și live text.

Programul nunții regale 2018

11:00: Membrii publicului care au fost invitați să participe la ziua nunții din incinta Castelului Windsor vor începe să sosească.

11:30-13:00: Sosirea invitaților intrarea în capelă

13:20: Membrii familiei regale încep să sosească și să intre prin Poarta Galileii

13.45: Harry și fratele său, ducele din Cambridge, ajung la scările din Vest ale Capelei, trecând printre miile de spectatori invitați în zona castelului

13:55-13:59: Regina va sosi la St. George Chapel. Conform protocolului, va fi ultimul membru al familiei regale care ajunge la ceremonie

13.59: Meghan Markle sosește la Intrarea de Vest a Capelei cu mașina. Meghan va intra în capela prin Porțile Galileii și va fi însoțită de Prințul Charles până la altar – acesta a luat locul tatălui ei, Thomas Markle

14:00: Începe ceremonia

15:00: Finalul ceremoniei, iar proaspeții însurăței vor ieși pe Treptele de Vest ale bisericii și vor saluta mulțimea, după care vor merge la St George Hall, unde vor participa la recepția de prânz găzduită de Regină.

15:05: Începe procesiunea pe străzile din Windsor, care va dura 25 de minute

21:00: Prințul Harry și Meghan Markle vor merge spre Frogmore House, unde vor participa la recepția găzduită de Prințul de Wales în onoarea lor

Lista de invitați de la nunta regală

Da, este adevărat, nu a fost făcută publică în mod oficial lista invitaților la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, însă jurnaliștii din Regatul Unit al Marii Britanii au divulgat câțiva dintre invitații de marcă la petrecere. În total vor fi 600 de invitaţi. De altfel, 200 de prieteni apropiaţi ai cuplului au primit invitaţii şi la petrecerea de după nuntă, care va avea loc la Casa Frogmore din Windsor.

Citește și:  O tânără a fost invitată la nunta Prințului Harry fiindcă a adunat bani pentru copiii din România!

Pe lângă membrii Familiei Regale a Marii Britanii, în ziua în care Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele vor fi prezenți actorii din serialul “Suits”. Sunt așteptați să vină Gabriel Macht (Harvey Specter) și soția sa Jacinda Barrett, precum și Rick Hoffman (Louis Litt), Sarah Rafferty (Donna Paulsen), Gina Torres (Jessica Pearson), Patrick Adams (Mike Ross) și Aaron Korsh (producătorul serialului).

Printre invitaţi se numără jucătoarea de tenis Serena Williams, artistele din trupa Spice Girls, David Beckam, reprezentanți din diferite organizații caritabile: Dave Henson, fost căpitan al echipei Marii Britanii de la Jocurile Invictus; Harta Ives, directorul fundației Rhino Conservation din Botswana; Martin Colclough de la Help for Heroes, Colin Dyer de la Wellchild, dar și Priyanka Chopra. Actriţa indiană, care este și fostă Miss Universe, are o prietenie apropiată cu Meghan. Priyanka Chopra a confirmat că participă la nunta regală și a declarat că este “stresată de ideea de a purta o pălărie”.

De la ceremonie nu vor lipsi Sir Elton John. Pe listă s-ar mai număra și cântărețul britanic James Blunt și cântăreața Joss Stone. La cei 600 de invitaţi, se adaugă un număr de 2.640 de persoane – angajaţi ai unor organizaţii caritabile sau elevi – plus încă 530 de angajaţi ai familiei regale, care vor asista la nuntă din afara capelei, în curtea Palatului WIndsor.

De pe lista invitaţilor lipsesc, însă, actuali şi fosti lideri politici importanţi, precum Barack Obama, Donald Trump şi chiar şi premierul britanic Theresa May, din cauza refuzului cuplului de a invita lideri politici. De la nuntă va lipsi şi tatăl lui Meghan Markle, din cauza unei operaţii pe inimă, iar Prinţul Consort Philip – soţul Reginei Elisabeta a II-a –, ar putea lipsi de la recepţia de după nuntă, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Cât a costat rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Fosta actriță americană va îmbrăca două rochii de mireasă în ziua în care va deveni soția Prințului Harry. Una dintre ele costă 100.000 de lire sterline. Creația despre care s-a spus că va fi una extraordinară va fi creată de Ralph & Russo – același designer pe care l-a ales pentru ţinuta ei din fotografiile prin care ea şi prinţul Harry şi-au anunţat logodna.

„Aceasta este nunta anului şi au fost investite sute de ore pentru crearea rochiei, aproape în întregime manual„, a spus o sursă pentru Daily Mail.

Citește și: Cine a plătit suma fabuloasă pentru creația vestimentară extravagantă

Cea de-a doua rochie a viitoarei soţii a Prinţului Harry, pe care aceasta o va purta la recepţia care va avea loc seara, organizată de prinţul Charles la Frogmore House, ar fi creată de Burberry sau Erdem.

Dacă una dintre rochiile miresei are cu preț cu multe zerouri, vestimentaţia mirelui are mai puține. Potrivit celor mai noi informații, costumul din ziua nunții al Prințului Harry va costa doar 8.000 de lire.

Dacă tinerii vor urma tradiţia, verigheta miresei va fi făurită dintr-o pepită de aur care se află în proprietatea familiei regale britanice de mai bine de o sută de ani şi din care au mai fost făcute verigheta prinţesei Diana şi cea a ducesei de Cambridge.

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu va avea domnișoară de onoare

Cum arată buchetul de mireasă al lui Meghan Markle

Așa cum ați aflat la începutul articolului, Prințul Harry va face în ziua nunții sale un gest emoționant în memoria mamei sale, Prințesa Diana. Cum viitoarea lui soție nu a avut ocazia să o cunoască pe cea supranumită “Prințesa Inimilor”, Meghan Markle o va omagia prin faptul că și-a ales ca buchetul de mireasă să aibă florile preferate ale Prințesei Diana: trandafiri albi, dar și florile sale preferate: bujori.

Citește și: Cu ce trăsură se vor plimba Prințul Harry și Meghan Markle în ziua nunții lor

Meghan Markle a ținut o dietă strictă înainte de nuntă

La 36 de ani, Meghan Markle are un trup de invidiat, dar, pentru că știa că milioane de oameni vor fi cu ochii pe ea în ziua cea mare, vedeta a urmat un regim sănătos și a făcut sport înainte de nunta cu Prințul Harry.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales prima melodie pe care vor dansa la nuntă

Cum s-au cunoscut Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry s-au cunoscut la o întâlnire aranjată de o prietenă comună în iulie 2016. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a mărturisit la finalul anului trecut că pentru el a fost dragoste la prima vedere: „M-am îndrăgostit de Meghan foarte repede. Toate stelele s-au aliniat, totul a fost perfect. O femeie frumoasă pur şi simplu a intrat în viaţa mea, iar eu în a ei”.

Citește și: S-a aflat cine i-a cuplat pe Meghan Markle si Printul Harry! E o vedeta globala, dar nu vor putea sa o invite la nunta. Care e motivul

Prinţul Harry a precizat că la câteva săptămâni de când au făcut cunoştinţă a reuşit să o convingă pe actriţă să i se alăture într-o vacanţă în Botswana.

„Am dormit sub cerul înstelat şi a fost absolut fantastic.”, a spus Prințul Harry, potrivit adevarul.ro.

Preț de câteva luni au avut o relație la distanță, însă, apoi, au decis să se mute împreună. Meghan Markle a renunțat la cariera de actriță pe care o avea în Statele Unite ale Americii și, odată cu asta la serialul care a făcut-o celebră, „Suits (n.r.: Costume)”, și s-a mutat în Marea Britanie.

Când a primit inelul de logodnă, Meghan Markle și Prințul Harry găteau împreună acasă, făceau friptură. Pe 27 noiembrie 2017, a fost făcut anunțul oficial în legătură cu logodna lor.

În aceeași zi, cuplul a oferit mai multe detalii despre relaţia lor în primul interviu împreună, acordat uneia dintre cele mai apreciate prezentatoare BBC, Misha Husain. Actriţa a dezvăluit că a fost atât de entuziasmată şi de emoţionată când prinţul s-a pus în genunchi încât nici nu l-a lăsat să-şi termine declaraţia de dragoste. Markle a subliniat că a fost un moment extrem de romantic şi neaşteptat, având în vedere că s-a întâmplat într-o seară în care găteau împreună.

„A fost o surpriză incredibilă. A fost atât de drăguţ şi de natural, foarte romantic. S-a pus în genunchi, dar eu nici măcar nu l-am lăsat să-şi termine cererea în căsătorie”, a declarat Meghan Markle.

„Da, nici măcar nu m-a lăsat să-mi duc propoziţia până la capăt, m-a întrerupt zicându-mi «Pot să spun da acum?». Apoi ne-am îmbrăţişat mult şi rămăsesem cu inelul în mână. «Să-ţi dau inelul?», «Ah, da, inelul!». A fost un moment foarte plăcut, intim şi cred că am reuşit să o iau prin surprindere”, a completat Prinţul Harry.

Citește și: Unde își va petrece cuplul regal luna de miere

Știre inițială:

Cum se va numi și ce titlu va primi Meghan Markle după nuntă

Pe lângă îndatoririle ce-i vor reveni în calitate de soție a Prințului Harry, ca membru al Familiei Regale Britanice, fosta actriță va primi și un rang nobiliar. Specialiștii în genealogie spun că, cel mai probabil, prințul Harry va deveni, sâmbătă dimineață, Duce de Sussex, iar Meghan Markle va luat titlul de Ducesă de Sussex după căsătorie, potrivit jurnaliștilor de la publicația britanică Daily Mail.

Explicația e simplă: în ziua în care se va căsători, Prințul Harry va ceda această titulatură în favoarea celei de Duce. Și asta pentru că, potrivit tradiției, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îi va oferi un ducat. Genealogistul Charles Kidd a spus că cel mai probabil fiul cel mic al Prințului Charles va primi titlul de Ducele de Sussex, ceea ce înseamnă că Meghan va deveni Alteța sa Regală Ducesa de Sussex.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, despre Meghan Markle: ”Nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru Harry”

“Opțiunile sunt destul de limitate când vine vorba de titlurile disponibile. Ducele de Sussex este fără nici o îndoială principalul favorit”, a explicat Kidd.

Există, însă și posibilitatea ca Harry să primească un alt titlu decât cel de Sussex, care nu a mai fost folosit din 1842, când i-a fost acordat prințului Augustus, al nouălea fiu al regelui George al III-lea.

Controversele legate de Meghan Markle

Atât înainte de a deveni partenera Prințului Harry, cât și după ce s-a aflat că sunt împreună și urmează să se căsătorească, au ieșit la iveală tot felul de informații din viața privată. Multe dintre subiecte sunt legate de familia fostei actrițe americane.

Citește și:  Meghan Markle are rude…”traficanți” de cannabis!. Afacerea nu este în zona neagră a pieței!

Citește și: Scrisoarea uluitoare pe care fratele lui Meghan Markle i-a scris-o Prințului Harry: ”Faci cea mai mare greșeală din istorie!”

Povestea de iubire dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. Ei locuiesc într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi Prinţul William, soţia acestuia şi cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis de Cambridge este al cincilea în linia de succesiune la tron.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

În 2013, Prințul Harry era al treilea la succesiune la tronul Marii Britanii. În prezent, Alteța Sa Regală este al şaselea după naşterea copiilor Ducesei și Ducelui de Cambridge. După logodna cu Meghan Markle, copii pe care îi vor avea vor veni după el în linia de succesiune.

 

Parteneri
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu mă pune să…”
Incredibil ce a spus Dani Oțil despre Antonia ! Alex Velea a reacționat imediat: „Nu...
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor. E puțin șocant…
Gata! S-au hotărât! Ce nume au ales Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil pentru copilul lor....
Vedeta Kanal D care a primit semne înainte ca soțul ei să MOARĂ: ”A fost intens” (exclusiv)
Vedeta Kanal D care a primit semne înainte ca soțul ei să MOARĂ: ”A fost...
FOTO. Andreea Mantea și-a afișat silicoanele generoase! Cum arată bustul impresionant al vedetei
FOTO. Andreea Mantea și-a afișat silicoanele generoase! Cum arată bustul impresionant al vedetei
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
ULTIMA ORĂ! Restricţiile se înăspresc de mâine. Masca, obligatorie în spaţiile publice!
ULTIMA ORĂ! Restricţiile se înăspresc de mâine. Masca, obligatorie în spaţiile publice!
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt bani aruncați
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe președinte: „Dacă simțeați că sunt fraier …”
Sorinel Puștiu și Klaus Iohannis, fotografie virală la New York! Ce l-a întrebat manelistul pe...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc....
Delia, ANUNŢ BOMBĂ! 'Sunt ÎNSĂRCINATĂ'. Cum a dat vedeta vestea
Delia, ANUNŢ BOMBĂ! 'Sunt ÎNSĂRCINATĂ'. Cum a dat vedeta vestea
Un tată și-a ucis cei trei copii în miez de noapte, după ce s-au jucat și i-a dus la culcare. Triplă crimă la Zagreb, în Croația
Un tată și-a ucis cei trei copii în miez de noapte, după ce s-au jucat...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a îngrășat enorm și NIMENI nu-și mai aduce aminte de el
A fost o vedetă adorată de milioane de români! Acum umblă prin Second-hand uri, s-a...
Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează
Mor pe capete. O boală misterioasă ucide pe loc. Oamenii de știință avertizează
Europa se clatină din temelii. Lovitura care zguduie tot continentul. Și România va avea de suferit
Europa se clatină din temelii. Lovitura care zguduie tot continentul. Și România va avea de...
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. Schimbările așteptate de decenii
TRECEREA LA ORA DE IARNĂ. Schimbările așteptate de decenii
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Ce a făcut Bianca Drăgușanu la aniversarea fiicei sale. Toți copiii și-ar dori așa ceva
Ce a făcut Bianca Drăgușanu la aniversarea fiicei sale. Toți copiii și-ar dori așa ceva
Cel mai vechi recrutor român, sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeţ verde pe rever”
Cel mai vechi recrutor român, sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să...
Se schimbă banii în România! Anunțul zilei de la BNR
Se schimbă banii în România! Anunțul zilei de la BNR
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Veste cruntă despre Viorica de la Clejani! Adevărul despre starea ei
Veste cruntă despre Viorica de la Clejani! Adevărul despre starea ei
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii au remarcat-o
Modelul român care i-a luat mințile starului din Serie A! Pozele sexy cu care italienii...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
Raed Arafat a făcut anunțul: Vom avea nevoie de certificat verde și la mall. Unde trebuie să-l prezentăm
Raed Arafat a făcut anunțul: Vom avea nevoie de certificat verde și la mall. Unde...
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
ATENŢIE! Şapte localităţi de lângă Bucureşti intră în carantină
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Mădălin Ionescu, primele declarații despre despărțire! Păreau mereu fericiți, dar...
Mădălin Ionescu, primele declarații despre despărțire! Păreau mereu fericiți, dar...
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!
De la 1 octombrie NU mai poate fi folosită cartea de identitate! Atenție, români!