Meghan Markle va avea două rochii de mireasă! Același designer se va ocupa de ambele creații

Publicat: 18/04/2018 | 14:48

Meghan Markle va călca pe urmele Ducesei de Cambridge și va purta, în ziua nunții sale, două rochii de mireasă. Se pare că au fost niște discuții lungi referitoare la dantelă și lungimea mânecilor. Meghan va purta prima rochie în cadrul ceremoniei religioase care va avea loc la Capela Sf. George și cea de-a doua la petrecerea de seară. 

Același designer se va ocupa de ambele creații, iar planul este ca Meghan să se schimbe după slujba religioasă într-o rochie glam care să-i permită actriței să se distreze alături de invitații și familia ei. Și, în ciuda faptului, că Meghan nu a vrut să divulge numele celebrului designer care o va îmbrăca pe vedetă, în cea mai importantă zi din viața ei… iată că s-a deslușit misterul!

Casa de modă, Burberry, va crea cele două rochii de mireasă

Există zvonuri conform cărora au fost mai multe întâlniri organizete de reprezentanții casei de modă, Burberry, în care s-a discutat asiduu despre o rochie cu totul și cu totul specială. Bineînțeles, este posibil să nu fie vorba despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle, dar… discuțiile interminabile și strategiile de PR făcute ne duc cu gândul la un singur lucru: casa de modă, Burberry, va crea ambele rochii. Unde mai pui faptul că Meghan Markle poartă, de ani buni, creații cu semnătura celebrei case de modă. Ei bine, curioșilor nu le rămâne decât să aștepte, cu sufletul la gură,  marele eveniment pentru a se lămuri în privința designer-ului, dar și a rochiilor.

Citește și: MEGHAN MARKLE, DIETĂ STRICTĂ ȘI EXERCIȚII PENTRU A ARĂTA IMPECABIL ÎN ZIUA NUNȚII

BUCHETUL DE MIREASĂ AL LUI MEGHAN MARKLE VA AVEA FLORILE PREFERATE ALE PRINȚESEI DIANA

 

Citește și...