Carla’s Dreams, înlocuit la masa juraților de la “X Factor”, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască. Adevărul despre această decizie a artistului

Publicat: 19/09/2018 | 08:55

Carla’s Dreams s-a ținut de șotii pe platourile de filmare de la “X Factor”! Îndrăgitul cântăreț de peste Prut a pus la punct o farsă pentru ceilalți jurați ai emisiunii și a trimis pe locul de la masa deciziilor un concurent care a venit îmbrăcat și machiat exact la fel ca el. Scenele se petrec la nicio săptămână de când paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască. În ciuda faptului că artistul și concurentul de la “X Factor” semănau ca două picături de apă, Horia Breciu și-a dat seama că cel de lângă el nu este, de fapt, Carla’s Dreams.

Citește și: Carla’s Dreams, reacție surprinzătoare după ce a fost pozat fără mască de paparazzii CANCAN.RO

Carla’s Dreams, înlocuit la masa juraților de la “X Factor”, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască

Ideea de a-și păcălii colegii de la “X Factor” i-a venit lui Carla’s Dreams după ce s-a întâlnit în culisele emisiunii cu un un concurent din Chișinău, Sergiu Bunescu. Acesta a venit costumat exact ca el. Juratul mascat de la emisiunea difuzată pe Antena 1 l-a trimis pe participant la masa juraților, pe scaunul de lângă Delia. În timp ce Ștefan Bănică Junior nu și-a dat nicio clipă seama că are alături o sosie de-ale lui Carla’s Dreams, Horia Brenciu a simțit imediat că nu este adevăratul artist și a reacționat imediat.

Citește și: Prima apariție publică a lui Carla’s Dreams, după ce paparazzii CANCAN.RO l-au surprins fără mască. A făcut duet unic cu un DJ din Chișinău

“Dacă tu crezi că eu pic în capcana ta, e ca și când eu nu-mi cunosc colegul. Eu îl știu pe ăsta după miros”, a spus Horia Brenciu imediat ce l-a văzut pe înlocuitorul lui Carla’s Dreams la “X Factor”.

Citește și: Carla’s Dreams, despre melodia pe care nu ar cânta-o niciodată: „Nu pot să o cânt, sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”