Carmen Brumă, prima apariție după bătaia încasată de Mircea Badea. Cum a apărut azi-dimineață

Publicat: 04/02/2019 | 10:05
Carmen Brumă, prima apariție după bătaia încasată de Mircea Badea. Cum a apărut azi-dimineață

Carmen Brumă a început o nouă săptămână după ce a avut parte de un weekend în care Mircea Badea s-a făcut de râs în ringul amenajat într-un mall din București. Dar, așa cum se spune de foarte multe ori, viața merge înainte. Cu bune, cu rele, cu KO în câteva secunde, cu machiaj corespunzător și zâmbete de circumstanță.

Mircea Badea a încercat, în prima apariție TV după bătaia încasată, să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iar Carmen a adoptat, la rândul său, aceeași atitudine, semn că fericitul cuplu încearcă să dea uitării momentele penibile de sâmbătă seara. Suntem conviși că Mircea a avut o suținere susținută din partea frumoasei partenere de viață, dar nici asta nu l-a ajutat să dea de ”pământ” cu motociclistul Tedi Emi.

Totuși, pare a transmite Carmen Brumă, e loc și de… mai bine.

Carmen Brumă, zâmbitoare după ce Mircea Badea s-a făcut de râs

Citește și: MIRCEA BADEA, PRIMA APARIȚIE ÎN DIRECT LA TV DUPĂ BĂTAIA ÎNCASATĂ SÂMBĂTĂ. CE S-A VĂZUT PE FAȚA LUI

Cristina Țopescu, mesaj pentru Mircea Badea

Cristina Țopescu susține că nu se poate bucura de ultima ”pățanie” a lui Mircea Badea. Și asta pentru că urăște violența, observând – în viața de zi cu zi – că tot ”ceea ce se numește compasiune” apare din ce în ce mai rar.

”Nu mă pot bucura de ultima pățanie a lui Mircea Badea. Urăsc violența și mă doare în fiecare zi că ceea ce se numește compasiune e tot mai puțin și mai rar. Chiar dacă uneori ne atragem răul singuri, știu. Dar asta e una, iar placerea de a vedea sange e alta. Sa ne bucurăm cand cineva, oricine, e la pamant, pentru mine e de neconceput. Familia mea, tatal meu, au avut mult de suferit de pe urma lui Ceausescu si tot mi s a strans inima cand l am vazut coborand din helicopter sau cand a fost impuscat impreuna cu consoarta. Nu asa se face dreptate. Iar noi, urandu i la randul nostru pe cei care ne urasc, nu suntem cu nimic mai buni. Stiu, nu suntem sfinti, e greu sa raspunzi la ura cu iubire, dar cand jubilam la raul altora, parca n ar mai trebui sa facem atata caz ca suntem un popor crestin”,a transmis Cristina Țopescu.

Citește și: UMILINȚĂ MAXIMĂ DUPĂ KO-UL DE ASEARĂ. ȘERBAN HUIDU: „MIRCEA BADEA E ATÂT DE PUTERNIC ÎNCÂT POATE SĂ…” CONTINUAREA TE VA AMUZA COPIOS

Citește și...