Familia Regală se pregătește de doliu! Anunțul șocant făcut astăzi: „Este pe moarte”

Publicat: 06/12/2018 | 01:43

Casa Regală se pregătește de doliu! Se pare că tatăl lui Meghan Markle are probleme mari de sănătate și se vehiculează că acesta ar fi ultimul său Crăciun.

Potrivit unui tabloid de peste hotare, Thomas Markle se confruntă cu probleme serioase de sănătate și ar fi pe moarte. La aflarea acestei vești, se zvonește că Meghan Markle este cuprinsă de remușcări în ceea ce privește atitudinea pe care a avut-o față de tatăl ei de-a lungul timpului. (CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU O FACE PRAF PE MEGHAN MARKLE: ”NU SE POATE COMPARA CU KATE, EA VINE DINTR-O ALTĂ LUME”)

În ciuda faptului că Ducesa de Sussex și-ar dori să petreacă sărbătorile cu tatăl ei, acest lucru nu va fi posibil deoarece ea va sta alături de familia regală. (Cum castigi bani rapid)

Declarația surprinzătoare a Prințului Harry când i s-a prezis că Meghan Markle îi va dărui un băiat

În timpul petrecut în Fiji, Meghan Markle și soțul ei au fost felicitați pentru sarcină și de un tânăr student, care i-a spus la un moment dat Prințului Harry: “Prevăd că va fi băiat”. Ducele de Sussex a reacționat imediat și i-a spus cu fericire în glas: “Toată lumea prevede că va fi fată”, potrivit VIVA! Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Prințul Harry își dorește o mini-Meghan, aspect dezvăluit la scurt timp după ce s-a aflat că el și soția sa superbă vor deveni părinți pentru prima dată. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A DUCESEI DE SUSSEX. CÂND VOR DEVENI PĂRINȚI MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY)

În plus, la casele de pariuri s-au făcut deja speculațiile, iar admiratorii monarhiei britanice au pariat sume mariatât pe sexul bebelușului regal, cât și pe numele ales de părinți, dar și pe data nașterii. Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit dacă vor avea băiat sau fată și nici nu o vor face până în ziua nașterii sale.

Totuși, Prințul Harry a mai avut zilele trecute o replică în urma căreia unii dintre oameni sunt convinși că el va deveni tătic de fetiță. Totul s-a întâmplat în Sydney, la Invictus Games, pe 21 octombrie. Atunci soțul lui Meghan Markle a fost abordat de cineva din public, care i-a strigat: “Sper că e fetiță!”. Ducele de Sussex a făcut o scurtă pauză, după care s-a întors spre cel care a vorbit și i-a zis: “Și eu!”(Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...