Monica Tatoiu o face praf pe Meghan Markle: ”Nu se poate compara cu Kate, ea vine dintr-o altă lume”

Publicat: 02/11/2018 | 17:59

Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Meghan Markle. Vedeta a criticat-o aspru pe Ducesa de Sussex pentru gafele vestimentare pe care le-a făcut în ultima vreme.

În timpul ultimelor vizite oficiale făcute, Meghan Markle a fost prinsă pe picior greșit. Ducesa de Sussex a fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere, dar și cu etichetele pe ținute. Ei bine, Monica Tatoiu a fost extrem de dură la adresa fostei actrițe și consideră, cu tărie, că Meghan Markle nu se compară cu Kate Middleton. (CITEȘTE ȘI: MEGHAN MARKLE, PRINSĂ PE PICIOR GREȘIT! A APĂRUT CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE)

„Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană. E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic. Şi dacă nu poţi avea îl ataci. Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta. Şi publicitatea negativă ajută. Meghan nu se poate compara cu Kate, ea vine dintr-o altă lume şi nu o să se ridice niciodată la nivlul lui Kate. Ea este pusă acolo ca să creeze iluzia prostiei că se poate schimba ceva. Nu se poate schimba nimic, doar se poate bârfi, iar când oamenii bârfesc, băncile lovesc”, a spus Monica Tatoiu la Antena 1.

Declarația surprinzătoare a Prințului Harry când i s-a prezis că Meghan Markle îi va dărui un băiat

În timpul petrecut în Fiji, Meghan Markle și soțul ei au fost felicitați pentru sarcină și de un tânăr student, care i-a spus la un moment dat Prințului Harry: “Prevăd că va fi băiat”. Ducele de Sussex a reacționat imediat și i-a spus cu fericire în glas: “Toată lumea prevede că va fi fată”, potrivit VIVA! Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Prințul Harry își dorește o mini-Meghan, aspect dezvăluit la scurt timp după ce s-a aflat că el și soția sa superbă vor deveni părinți pentru prima dată. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A DUCESEI DE SUSSEX. CÂND VOR DEVENI PĂRINȚI MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY)

În plus, la casele de pariuri s-au făcut deja speculațiile, iar admiratorii monarhiei britanice au pariat sume mariatât pe sexul bebelușului regal, cât și pe numele ales de părinți, dar și pe data nașterii. Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit dacă vor avea băiat sau fată și nici nu o vor face până în ziua nașterii sale.

Totuși, Prințul Harry a mai avut zilele trecute o replică în urma căreia unii dintre oameni sunt convinși că el va deveni tătic de fetiță. Totul s-a întâmplat în Sydney, la Invictus Games, pe 21 octombrie. Atunci soțul lui Meghan Markle a fost abordat de cineva din public, care i-a strigat: “Sper că e fetiță!”. Ducele de Sussex a făcut o scurtă pauză, după care s-a întors spre cel care a vorbit și i-a zis: “Și eu!”.

Citește și...