Meghan Markle, prinsă pe picior greșit! A apărut cu lenjeria intimă la vedere

Publicat: 31/10/2018 | 16:39

În timpul unei vizite în Oceania, Meghan Markle a fost prinsă pe picior greșit! Ducesa de Sussex a fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere.

Împreună cu prințul Harry, Meghan Markle a mers într-o vizită oficială în Oceania. Ducesa de Sussex a optat pentru o ținută albastră, electrizantă. Fosta actriță avea un top albastru cu o fustă de aceeași culoare, midi și pantofi stiletto. Însă atenția tuturor a fost captată de fusta care era destul de transparentă lăsând la vedere lenjeria intimă a ducesei. (CITEȘTE ȘI: AVIONUL CARE ÎI TRANSPORTA PE PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE, IMPLICAT ÎNTR-UN INCIDENT AVIATIC)

Declarația surprinzătoare a Prințului Harry când i s-a prezis că Meghan Markle îi va dărui un băiat

În timpul petrecut în Fiji, Meghan Markle și soțul ei au fost felicitați pentru sarcină și de un tânăr student, care i-a spus la un moment dat Prințului Harry: “Prevăd că va fi băiat”. Ducele de Sussex a reacționat imediat și i-a spus cu fericire în glas: “Toată lumea prevede că va fi fată”, potrivit VIVA! Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Prințul Harry își dorește o mini-Meghan, aspect dezvăluit la scurt timp după ce s-a aflat că el și soția sa superbă vor deveni părinți pentru prima dată. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A DUCESEI DE SUSSEX. CÂND VOR DEVENI PĂRINȚI MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY)

În plus, la casele de pariuri s-au făcut deja speculațiile, iar admiratorii monarhiei britanice au pariat sume mariatât pe sexul bebelușului regal, cât și pe numele ales de părinți, dar și pe data nașterii. Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit dacă vor avea băiat sau fată și nici nu o vor face până în ziua nașterii sale.

Totuși, Prințul Harry a mai avut zilele trecute o replică în urma căreia unii dintre oameni sunt convinși că el va deveni tătic de fetiță. Totul s-a întâmplat în Sydney, la Invictus Games, pe 21 octombrie. Atunci soțul lui Meghan Markle a fost abordat de cineva din public, care i-a strigat: “Sper că e fetiță!”. Ducele de Sussex a făcut o scurtă pauză, după care s-a întors spre cel care a vorbit și i-a zis: “Și eu!”.