Câștigător Exatlon 2. Nume surpriză la Kanal D: cine se aștepta tocmai la el?

Publicat: 07/10/2018 | 10:32

Lupta pentru marele premiu de la “Exatlon”, care a ajuns la a doilea sezon, este în toi! Iar tensiunea și adrenalina au depășit de multă vreme cotele maxime. În plus, în această seară, se va desfășura al șaselea joc de protecție, iar concurenții din echipa “Faimoșii”, dar și cei de la “Războinici” își pun la punct ultimele strategii. Fanii emisiunii sunt cu ochii pe preferații lor și deja s-a rostit clar și răspicat câștigătorul de la “Exatlon” 2.

Citește și: Exatlon 6 octombrie. Cum au reacționat concurenții când Cosmin Cernat le-a dat marea veste: ”Ăsta e premiul pus în joc!”

Câștigător Exatlon 2. Nume surpriză la Kanal D: cine se aștepta tocmai la el?

Potrivit unor mesaje lăsate de fanii de la “Exatlon” pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, cel care va pleca acasă cu cei 100.000 de euro ar fi Cătălin Dumitrescu. “Războinicul” are 28 de ani și este un pasionat al fitness-ului, sport pe care l-a descoperit în anii liceului şi pe care îl practică la nivel de performanţă, având numeroase premii în acest domeniu.

Citește și: Exatlon 6 octombrie. Doru Meseşan îi critică dur pe Războinici după eliminarea Simiei

Discuția în legătură cu posibilul câștigător al celui de-al doilea sezon de la “Exatlon” a pornit după ce o fană a mărturisit că nu i se pare corect ca în echipa “Faimoșilor” să fie aduși trei sportivi buni, iar “Războinici”, concurenți cu o condiție fizică nu tocmai bună.

“(…) la «Faimoși» aduc 3 sportivi buni și la «Războinici», 2 aerieni…. serios? Și ei spun că e joc fair-play, mă lași…”, a scris o internaută Diana pe pagina de Facbook a emisiunii care se filmează în Republica Dominicană.

Imediat o fană pe care o cheamă Ana-Maria a reacționat: “Corect 👍Cătălin va rămane pană la sfârșitul competiție și va pleca acasă cu trofeul 😱😂 asta e strategia (…)”. Elena, o altă susținătoare a “Exatlon-ului” a comentat: “Pai, dacă pleacă Cătălin, poate o mai juca și ceilalți; să nu fie surpriză să plece Doru sau Cipriuta, care nu prea aduce puncte; să vedem de cine or mai face mișto Cipriuta lautarita. Hai, «Faimoșii»!.

Citește și: EXATLON România. Giani Kiriță, critici dure la adresa Dianei Senteș: ”Ai probleme psihice”!

Cătălin Dumitrescu a urmat cursurile Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascar” din Câmpina și, în paralel, cursurile de licență ale Facultății de Drept, din cadrul Universității “Nicolae Titulescu”. A fost masterand al Academiei de Poliție din București. Când nu se află în sală de fitness, “Războinicul” cochetează cu lumea modelingului, defilând ca model pe podiumuri pentru numeroși creatori români de modă.

Acum… rămâne de văzut dacă “Războinicul” Cătălin Dumitrescu va fi finalistul “Exatlon” 2. Câștigătorul primului sezon al emisiunii “Exatlon” este Vladimir Drăghia, care, la finalul competiției, a anunțat că donează premiul de 100.000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer.