Acasă » Showbiz » Câștigătorii Chefi la Cuțite, de la Antena 1, desemnați în urma unor bătălii de poveste. Cine sunt cei 11 învigători ai edițiilor anterioare

Câștigătorii Chefi la Cuțite, de la Antena 1, desemnați în urma unor bătălii de poveste. Cine sunt cei 11 învigători ai edițiilor anterioare

De: Ileana Mlădinoiu 19/09/2023 | 15:33
Câștigătorii Chefi la Cuțite, de la Antena 1, desemnați în urma unor bătălii de poveste. Cine sunt cei 11 învigători ai edițiilor anterioare
Chefi la Cuțite

Una dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții ale postului Antena 1 este, fără îndoială, Chefi la cuțite. O spun cifrele de audiențe înregistrate încă din primele două săptămâni de difuzare ale show-ului culinar. Proaspătul sezon a început în forță pe 2 septembrie, plasând emisiunea pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor. Acest îndrăgit cooking show românesc, care are ca protagoniști pe cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar pe Irina Fodor în postura de prezentator, a ajuns la cel de-al 12-lea sezon.

Cine sunt cei 11 învingători ai edițiilor anterioare Chefi la Cuțite aflăm în cele ce urmează.

Câștigătorii Chefi la Cuțite au fost desemnați în urma unor bătălii de poveste

Concursul culinar a debutat la Antena 1 în martie 2016, când Cristi Șerb, din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost primul concurent care a obținut marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Pe atunci avea doar 22 de ani, iar în prezent a rămas pasionat de gătit, devenind coproprietarul unui restaurant din București. Ulterior a ajuns antreprenor, ocupându-se de alte două localuri tot din Capitală.
Sezonul al doilea, cel de toamnă, a fost adjudecat de chef Florin Dumitrescu, prin sătmăreanul Cristian Voicu, după o luptă foarte strânsă cu chef Sorin Bontea și la care chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun reprezentant.

Finala sezonului cu numărul trei a fost disputată de George Manole, din echipa lui chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Gianny Bănuță a fost concurentul care a reușit să pună mâna pe trofeul Chefi la cuțite și pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Sezonul al patrulea îl aduce din nou în fruntea clasamentelor pe chef Sorin Bontea cu finalistul său Andrei Cristian Olteanu, dar și cu Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Însă, Andrei Cristian Olteanu a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

În sezonul cinci, câștigătorul a fost un reprezentant al echipei lui chef Florin Dumitrescu. După o luptă strânsă între Bogdan Vandici, din echipa condusă de Dumitrescu, și Cristina Pavel și Marlena Botezatu, ambii din echipa lui chef Sorin Bontea, avantajat a fost Vandici, deoarece el a plecat acasă cu premiul valorând 30.000 de euro și cu trofeul.

Finaliștii celui de-al șaselea sezon al show-ului Chefi la cuțite au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu și Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Munti este și cel care și-a adjudecat premiul în valoare de 30.000 de euro.

În sezonul cu numărul șapte, bucuria i-a revenit lui Chef Cătălin Scărlătescu și reprezentantului său, Alexandru Comerzan, deoarece acesta a plecat acasă cu trofeul Chefi la cuțite, respectiv premiul cel mare.

Al optulea sezon îi revine lui Sorin Bontea și concurentului său, Ionuț Belei. Finala s-a disputat între Roxana Blenche din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea. La fel ca în sezonul al doilea, chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun reprezentant, pentru ca în sezonul al nouălea să revină în forță și să-și adjudece „titlul” de campion. Finala a fost câștigată atunci de Narcisa Birjaru, fiind prima femeie care și-a pus pe frunte cununa de lauri ai primului loc.

Sezonul cu numărul zece a fost „confiscat” tot de o femeie, pe nume Florica Boboi. Așadar, ea este câștigătoarea acestui sezon al show-ului Chefi la cuțite, după ce a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Bontea își pune numele și în dreptul sezonul trecut, 11, difuzat în primăvara acestui an. Nina Hariton este câștigătoarea celui de-al unsprezecelea sezon, după ce s-a duelat cu Dumitru Paul Tudosescu (Pablo) din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu și Laurențiu Neamțu din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, campionul en-titre și chef-ul cu cele mai multe trofee

În privința numărului sezoanelor câstigate, chef Sorin Bontea este atât campionul en-titre, cât și deținătorul celor mai multe trofee. Statistica ne arată faptul că Bontea deține șase „titluri”, în timp ce colegii săi de platou se pot lăuda cu câte trei (Scărlătescu), respectiv două (Dumitrescu) sezoane câștigate.

Anul acesta, show-ul este găzduit de Irina Fodor, după ce Gina Pistol a anunțat că ia o pauză de la televiziune pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei și creșterii fetiței sale, Josephine. Reamintim că debutul sezonului numărul 12 Chefi la cuțite a avut loc sâmbătă, 2 septembrie, într-o premieră maraton, cu cinci ediţii consecutive. În prezent, emisiunea se desfășoară în patru ediții săptămânale, de luni-miercuri, de la 20:30 și duminica de la 20:00, pe canalul Antena 1 și Antena Play.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Fost profesor de limba și literatura română și ulterior de limba franceză, având o experiență de aproape 40 de ani în învățământ. A făcut pasul către presă în anul 2004, la ziarul local Punctul pe i. A publicat articole pe diferite domenii citeste mai mult
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post din luna mai
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...