Cât de lung este, de fapt, părul Mariei Dragomiroiu. Câți centimetri are cu adevărat!

Publicat: 29/05/2020 | 09:52

Maria Dragomiroiu este, de departe, artista cu cel mai lung păr din România. Podoaba ei capilară de care este foarte mândră are o lungime de aproximativ un metru.

VEZI AICI: MARIA DRAGOMIROIU ȘI DANIELA CRUDU, DESTIN TRAS LA INDIGO! CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ, BĂTUTĂ FĂRĂ MILĂ DE SOȚ: „MI-A DAT UN PUMN ÎN CAP”

Maria Dragomiroiu cânta de peste patru decenii, reușind să fie una dintre cele mai bune interprete de muzică populară din țară, dar și una dintre cele mai bogate. De-a lungul anilor, artista a știut să agonisească și să facă o avere consistentă. Nu este cunoscută însă datorită banilor.

Cât de lung este părul Mariei Dragomiroiu. Exact atâția centimetri are cu adevărat

Vocea de aur și în special părul lung au ajutat-o să ajungă în top. Maria Dragomiroiu ține foarte mult la podoaba capilară care are o lungime de aproximativ un metru.

Pe mine nu mă interesează lungimea părului, îl am cam de un metru, ci să mă simt eu confortabil şi să îmi stea bine. Îl spăl cu şampon, îi pun balsam, după care îl pun într-un prosop şi îl usuc. Primăvara, timp de trei luni, iau magneziu. Părul îl spăl o dată pe săptămână, nu mai rar”, a mărturisit recent Maria Dragomiroiu.

NU RATA: MARIA DRAGOMIROIU, PE MÂNA MEDICILOR ESTETICIENI: „AM FOST LA UN MEDIC FOARTE CUNOSCUT DIN BUCUREȘTI SI MI-AM FĂCUT O…”

Maria Dragomiroiu, colecție impresionantă de pantofi

Desi nu obișnuiește să arunce sume mari de bani pe articolele vestimentare, Maria Dragomiroiu se laudă cu o colecție impresionantă de pantofi.

VEZI AICI: SCANDAL DE LA BANII DE PENSIE ÎNTRE DOUĂ MARI CÂNTĂREȚE DE MUZICĂ POPULARĂ: ”CUM AȘ PUTEA SĂ TRĂIESC?” / ”NU E CAZUL!”

De altfel, artista a declarat în repetate rânduri că nu se poate abține să nu cumpere o pereche de încălțăminte dacă găsește ceva pe gustul ei. Așa a ajuns să aiba peste 100 de perechi de pantofi.