Cătălin Botezatu, prima apariție după intervenția chirurgicală: ”M-am săturat, în primul rând, de bârfe…”

Publicat: 08/10/2019 | 17:11
Cătălin Botezatu, prima apariție după intervenția chirurgicală: ”M-am săturat, în primul rând, de bârfe…”

După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale în Turcia, Cătălin Botezatu a apărut în emisiunea ”Teo Show”, iar fanii săi au răsuflat ușurați văzând că vedeta se află într-o formă din ce în ce mai bună. 

Întrebat cum se simte, designerul a mărturisit că este bine, nu a vrut să rateze emisiunea ”Teo Show”, însă s-a săturat de bârfe.

”Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Cătălin Botezatu la Teo Show.

Operația a durat șase ore

În urma operației care a durat șase ore, medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Botezatu are și probleme cardiace, din 2015, având montate și cinci stenturi până în prezent.

Cătălin Botezatu, cu puțin timp înainte de a intra în sala de operații

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară

Cătălin Botezatu a urcat pe conturile sale de socializare o înregistrare în care le mulțumește tuturor pentru mesaje, mai ales apropiaților care s-au îmbarcat de urgență în avioane și au mers la el, în clinica din Istanbul, unde a fost operat la colon. În timpul declarațiilor, celebrul designer a dezvăluit că starea lui de sănătate este una bună și că se află în perioada de recuperare care este una extrem de grea. În prezent, el se află la pensiunea unei bune prietene.

“Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea.