Cătălin Botezatu, la terapie intensivă după o operație de 6 ore: ”I s-a făcut…”

Publicat: 07/09/2019 | 08:46

Unul dintre cei mai renumiți designeri de la noi din țară se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o boală rară, iar medicii au decis să-l opereze în regim de urgență. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, fotografii și amănunte de ultimă oră din Turcia!(CITEȘTE ȘI: UN BOGĂTAȘ FAIMOS ÎN ROMÂNIA A DESCOPERIT CĂ LOGODNICA (DESIGNERIȚĂ CUNOSCUTĂ) ÎL ”TRADUCE” CU MILIONARUL MURFATLAR! ADULTERUL S-A COMIS ÎNTR-UN ”HOGEAC” SECRET ÎNAINTEA NUNȚII)

Așa cum v-am prezentat în urmă cu o zi, Cătălin Botezatu a fost depistat cu o tumoră extrem de rară. Celebrul designer a fost supus unor analize amănunțite, într-o renumită clinică din Istanbul, în urma cărora doctorii au pus un diagnostic șocant și au decis să-l opereze în regim de urgență.(NU RATA, AICI: JENNIFER LOPEZ, FOTOGRAFIATĂ LA ST. TROPEZ ÎN COMPANIA UNUI ROMÂN CUNOSCUT PRINTRE CELEBRITĂȚI!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor fotografii și a unor informații uluitoare și de ultimă oră despre starea de sănătate a renumitului creator de modă Cătălin Botezatu.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, vineri, la ora 09,30, medicii de la renumita clinică din Istanbul l-au dus le Cătălin Botezatu în sala de operații, acolo unde celebrul bărbat a fost supus unei intervenții chirugicale extrem de complicate. După ce a fost depistat cu o tumoare extrem de rară, doctorii au decis să-i taie jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermica. Conform surselor citate, intervenția chirugicală a durat aproximativ șase ore.(NU RATA, AICI: ”REGINA DIN PLASTIC” A SHOWBIZ-ULUI RUPE TĂCEREA: ”A LUAT-O RAZNA DE LA STEROIZI! M-A AMENINȚAT CĂ…”)

”E la terapie intensivă”

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a mărturisit o persoană din anturajul designerului, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cătălin Botezatu, cu puțin timp înainte de a intra în sala de operații

Cătălin Botezatu, despre cine l-a inspirat să aibă grijă de aspectul său fizic

Designerul vestimentar a vorbit, recent, despre persoanele care l-au inspirat, încă din copilărie, pentru a avea mare grijă de aspectul său fizic, dar și despre pașii pe care îi urmează zilnic pentru a arăta ca scos din cutie de fiecare dată când iese în public. Bote a dezvăluit că mama lui a fost cea care i-a dat primele sfaturi de îngrijire, încă din copilărie.(NU RATA, AICI: LORA A ”PRINS” ULTIMUL SOARE DE VARĂ PE PLAJA DIN MAMAIA! IMAGINI CU POSTERIORUL MEGA-EROTIC)

Țin minte că avea o cremă specială, făcută în farmacie de o prietenă a ei, pe care o folosea și care avea efecte uimitoare. Cu timpul, crescând, am adaptat ceea ce mă învățase mama mea, am avut grijă să îmi cumpăr produse de calitate. Nu am încetat niciodată să am grijă de mine. Este o formă de respect pentru mine și pentru cei din jurul meu“, a declarat designerul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...