Cătălin Măruță, despre cum l-a cucerit Andra: „Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar…”

Publicat: 01/11/2018 | 09:30
Cătălin Măruță, despre cum l-a cucerit Andra: „Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar…”

Cătălin Măruță și Andra formează cel mai solid cuplu din showbizul românesc și par că se iubesc ca în prima zi. Într-un interviu recent, prezentatorul a dezvăluit că a plăcut-o pe frumoasa artistă încă de la primele întâlniri.

„Da, îmi amintesc (prima întâlnire n.r), a fost la mare. Și mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt. ”, a povestit Cătălin Măruță pentru perfecte.ro. (Citește și Ce apropiați sunt Andreea Marin și Cătălin Măruță: „Nu ne-a ieșit!”)

Cătălin Măruță face mereu gesturi romantice pentru Andra

„“Te iubesc” e cea mai frumoasă declarație pe care ne-o facem zilnic. Are în ea ce e mai important pentru un om: sinceritate și dragoste. Suntem… normali. Râdem mult. Mai și plângem uneori. Avem visuri. Avem și unele frici. Și speranțe. Și planuri. Mâncăm (și) cartofi prăjiți. Ne preocupăm de binele copiilor noștri. Ne iubim mult. ”, a mai spus Cătălin Măruță pentru sursa citată. Prezentatorul a mai afirmat și că el se consideră un tip romantic, dar că Andra e cea care poate confirma sau infirma acest lucru.

Întrebat cum ar caracteriza-o pe soția lui, Măruță a spus că: „Cum ți-am zis că am văzut-o din prima zi: natural și firesc de frumoasă, de inteligentă, de talentată, de amuzantă, de… Andra.”. (Vezi aiciIncredibil cum arăta Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani, înainte de a se căsători cu Andra)