Cătălin Moroșanu, pipăieli la 2 noaptea cu jucăușele basarabence Tania și Natalia!

Publicat: 29/06/2019 | 06:10

Pentru câteva ore, Cătălin Moroșanu și-a “părăsit” soția și s-a distrat pe cinste la NUBA, în compania a două basarabence. (Cel mai bine platit job din București) Cunoscutul luptător a petrecut clipe de neuitat alături de Tania și Natalia, cu care s-a întâlnit în local. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut filmările care realimentează existența unui divorț și vi le prezintă în exclusivitate.

Cătălin Moroşanu şi soția lui, Georgiana, formează un cuplu de peste 17 ani. La un moment dat, au existat zvonuri conform cărora cei doi ar urma să divorțeze. Imediat, lupătătorul a infirmat că ar avea probleme în căsnicie și s-a fotografiat cu partenera de viață. Au înlăturat, astfel, pentru moment, orice zvon legat de o posibilă despărțire.

(VEZI AICI: S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ, IAR ACUM LUCRURILE SUNT CLARE! CE A FĂCUT CĂTĂLIN MOROȘANU DUPĂ S-A TERMINAT FERMA DE LA PRO TV)

Dansuri, îmbrățișări, alcool…

Scăpat de la “Ferma”, Cătălin Moroșanu profită, din plin, de timpul liber. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit la NUBA, poate cel mai select club de noapte din Capitală. Îmbrăcat super-elegant, luptătorul a intrat în local dornic de distracție. La scurt timp, s-a întâlnit cu două tinere apetisante, Tania și Natalia. Basarabence de origine. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Fără să stea pe gânduri, Cătălin Moroșanu a intrat în vorbă cu superbele domnișoare. Pe care nu a ezitat să le invite pe ringul de dans. Au urmat dansuri, îmbrățișări, pipăieli… S-a consumat inclusiv alcool la masa lor. Până la 2 noaptea! Cert este că imaginile realimentează existența unui divorț între celebrul luptător și actuala sa parteneră, Georgiana.

(CITEȘTE ȘI: CHIAR DIVORȚEAZĂ DE NEVASTĂ?! CĂTĂLIN MOROȘANU, ÎNTÂLNIRE NOCTURNĂ CU “BUNĂCIUNEA” DE LA FERMA)

Rămâne de văzut ce reacție va avea blondina după publicarea filmărilor. Georgiana, mai mult ca sigur, nu va fi încântată să-și vadă soțul în club, alături de două tinere super-jucăușe. Un lucru este însă clar: Cătălin Moroșanu s-a simțit perfect în compania basarabencelor, iar imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, stau mărturie în acest sens.

Cătălin Moroșanu, distracție alături de două basarabence, Tania și Natalia

Și-a cunoscut soția pe internet!

La scurt timp după ce au apărut zvonuri că luptătorul Cătălin Moroșanu ar divorța de frumoasa lui soție, Georgiana, sportivul a luat atitudine. A dezmințit tot și a dezvăluit cum a ajuns să formeze un cuplu cu blondina.

Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea.

Mi-a dăruit o fetiță, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie”, mărturisea Cătălin Moroşanu în urmă cu mai multe săptămâni.

(NU RATA: CĂTĂLIN MOROȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚ. CE DECIZIE INCREDIBILĂ AU LUAT EL ȘI GEORGIANA DUPĂ 17 ANI DE RELAȚIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)