Cătălin Moroșanu se antrenează în pustietate pentru fight-ul cu ”Spărgătorul de oase”!

Publicat: 05/06/2018 | 23:25

Cu fix o lună înainte de meciul cu Freddy Kemayo, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări secrete cu Cătălin Moroșanu, adversarul celui supranumit ”Spărgătorul de oase”. (Reduceri mari la jocuri PC) ”Moartea din Carpați” se antrenează în pustietate, pe dealurile din jurul Iașiului, sub comanda antrenorului său, Mihai Constantin. Pe 5 iulie, cei doi super-luptători se vor înfrunta la Sala Polivalentă, în gala “Dynamite Fighting Show”.

Până în prezent, Freddy Kemayo și Cătălin Moroșanu s-au înfruntat în două rânduri, victoriile fiind împărțite. Astfel că încă un duel ar urma să stabilească “regele ringului”, adică adevăratul campion. Luna trecută, francezul i-a transmis și un mesaj de amenințare oponentului său, iar românul l-a luat ca atare. Astfel că a început antrenamentele și și-a pus în plan să fie în formă maximă la partida directă, programată peste o lună. (Promotiile zilei la monitoare)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum se pregătește Cătălin Moroșanu pentru ”fight-ul anului”, contra lui Freddy Kemayo. Pentru a se feri de ochii curioșilor și a avea parte de liniște și intimitate, ”Moartea din Carpați” s-a “refugiat” pe dealurile din jurul orașului Iași. Nu singur, ci alături de antrenorul său, Mihai Constantin.

După o sesiune de încălzire ce a durat câteva zeci de minute și care a constat în alergări ușoare, Cătălin Moroșanu a arătat de ce este unul dintre cei mai temuți luptători K1 din lume. Avându-l în față pe antrenorul său, ”Moartea din Carpați” a exersat câteva lovituri cu pumnii și picioarele. A impresionat prin forță și a arătat că se află într-o formă fizică bună.

Astfel că ”Spărgătorul de oase” are toate motivele să fie îngrijorat. Chiar dacă la clipul de promovare al galei a arătat, la rândul lui, impresionant. (VEZI AICI: ”SPĂRGĂTORUL DE OASE”, ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA CA SĂ NEGOCIEZE ”FIGHT-UL ANULUI” CU „MOARTEA DIN CARPAȚI”!)

Până pe 5 iulie, Cătălin Moroșanu se va afla, aproape zilnic, în pustietate, pe dealurile din jurul Iașiului. Unde se va antrena cu seriozitate, conștient că disputa cu Freddy Kemayo trebuie câștigată. Atât pentru palmaresul său, cât și pentru românii care îl vor susține până în ultima secundă la Sala Polivalentă. Biletele pentru gala “Dynamite Fighting Show” sunt disponibile pe eventim.ro. (NU RATA: FIOROSUL HANIBAL ÎL AMENINȚĂ PE CIOBANUL DE LA ”GOSPODAR FĂRĂ PERECHE”)

Moroșanu a debutat în K1 în 2007

”Spăgătorul de oase” are un CV impresionant. Este triplu campion al Franței și campionul piramidei K1 Europa. De partea cealaltă, “Moartea din Carpați” este un kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007, în România, când a luptat împotriva lui Stefan Leko. (VEZI AICI: TREI ROMI, BĂTUŢI MĂR DE UN FOST LUPĂTOR K1! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...