Câți bani a dat Anamaria Prodan pe pachetele pe care le împarte azi de pomană. Parastas de 1 an pentru Ionela Prodan

Publicat: 06/04/2019 | 11:04

Astăzi este o zi foarte grea în familia impresarei Anamaria Prodan. Cunoscuta vedetă îi face parastasul mamei sale de un an, iar amintirile și dorul de regretata artistă Ionela Prodan parcă o macină mai mult ca niciodată azi… Soția lui Laurențiu Reghecampf nu a lăsat nimic la întâmplare și s-a ocupat de organizarea acestui eveniment sobru. Anamaria Prodan a plătit o sumă de bani foarte mare pe pachetele pe care le va împărți astăzi pentru sufletul mamei sale, Ionela Prodan.

Citește și: Cum a apărut îmbrăcată Anamaria Prodan la pomana de un an a mamei sale

Anamaria Prodan și-a dorit ca pachetele pe care le dă de pomană pentru mama ei să conțină doar alimente de calitate, au dezvăluit surse apropiate vedetei. Mai mult s-a aflat care este suma pe care impresara a cheltuit-o pentru pregătirile de azi în memoria mamei sale, Ionela Prodan. Este vorba despre 9.000 de euro, bani cheltuiți pentru 80 de pachete, care vor fi împărțite la Cimitirul Bellu, dar și pentru mâncarea care va fi oferită două aziluri de bătrâni și la trei case de copii nevoiași, relatează spynews.ro. Impresara face gestul emoționant față de oamenii mai puțin norocoși în memoria Ionelei Prodan.

Citește și: Cum a apărut îmbrăcată Anamaria Prodan la pomana de un an a mamei sale

Vă reamintim Ionela Prodan a murit anul trecut pe 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic: cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.
Citește și...