Caz halucinant în Maramureș. Un fost cadru didactic și-a ucis copilul de 10 ani, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor

Publicat: 29/05/2020 | 14:51
Caz halucinant în Maramureș. Un fost cadru didactic și-a ucis copilul de 10 ani, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor

Un caz halucinant a avut loc în Maramureș! O femeie, fost cadru didactic, și-a ucis cu sânge rece copilul de numai 10 ani, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor. 

O femeie din Maramureș a reușit să șocheze oamenii legii! Aceasta a recurs la un gest de-a dreptul inexplicabil și, fără milă, și-a ucis copilul de numai 10 ani, pe care l-a sufocat în somn, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.

CITEȘTE ȘI – CRIMĂ SAU SINUCIDERE?! VALERII DAVYDENKO, UN PARLAMENTAR UCRAINEAN, GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP, ÎN TOALETA BIROULUI

Episodul halucinant a avut loc într-o comună din Maramureș, în noaptea de joi spre vineri. Deși localnicii au sunat de urgență în această dimineață la 112, echipajul SMURD ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe copilul de 10 ani.

Din informațiile oferite de presa locală, se pare că femeia locuia singură, împreună cu cei doi copii ai săi – cel de 10 ani și celălalt de 4 ani – fiind despărțită de cinci ani de soț. În cauză, procurorii au întocmit dosar penal, iar femeia este cercetată pentru ucidere din culpă. Presupusa criminală are 42 de ani și fusese cadru didactic.

O femeie a fost înjunghiată în Vaslui

O crimă similară a avut loc în Vaslui, după ce o femeie a fost găsită fără suflare în pat, lângă soțul său.Bărbatul spune că s-a trezit cu soția lui decedată și că nu are nicio legătură cu crima.

NU RATA – UN FOST MEMBRU AL LEGIUNII STRĂINE, ARESTAT PENTRU CRIMĂ. VICTIMA AR FI HACKERUL CEZAR OANCEA

Crima îngrozitoare a avut loc în localitatea Negrești, din județul Vaslui. Cel care a sunat de urgență la 112 a fost ginerele soților. În toiul nopții, tânărul a apelat la forțele de ordine. Aceștia au găsit femeia de 45 de ani într-o baltă de sânge, iar bărbatul ei înjunghiat în dreptul umărului.