Caz revoltător în Dej! Un băiețel de nouă ani a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de unul dintre părinții săi

Publicat: 24/07/2020 | 22:53
Caz revoltător în Dej! Un băiețel de nouă ani a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de unul dintre părinții săi

Caz șocant în municipiul Dej. Un băiețel de nouă ani a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple zone ale corpului aflate în putrefacție din cauza unor lovituri puternice. Vinovatul se pare că este chiar unul dintre părinții copilului.

Din primele informații, copilul de nouă ani se pare că a ajuns în comă la spitalul din Dej, urmând să fie transferat la spitalul de Urgență din Cluj-Napoca. Medicii de acolo sunt însă rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

CITEȘTE ȘI: Irina Deaconescu și iubitul ei, fotbalistul Cristi Manea, vor deveni părinți. Vloggerița de 22 de ani este însărcinată în șapte luni FOTO

Bătut până a intrat în comă

Din primele date, băiatul se pare că locuia cu mama lui. Poliția din Dej a fost sesizată cu privire la acest caz și a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

CITEȘTE ȘI: Anunțul făcut de o companie aeriană! Se acoperă cheltuielile medicale ale clienților în cazul în care contactează Covid-19 în timpul călătoriei

„Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej –Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.

Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI: Reacția dură a lui Emily Burghelea, după ce Acces Direct a anunțat că Vulpița și Viorel au COVID-19: „Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo”