Acasă » Exclusiv » Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat”

De: Beatrice Dumitru 01/12/2020 | 23:49
Ce a descoperit Alin Oprea în trecutul soției cu care se află în divorț. “Exista toată logistica pentru un studio de videochat”
Alin și Larisa au împreună doi copii / (Sursa: CANCAN.RO)

La scurt timp după ce Alin Oprea a primit citația pentru a se prezenta în instanță, unde se va disputa divorțul, ies la iveală noi detalii legate de mariajul pe care l-a avut cu Larisa. CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate, ce ar fi descoperit artistul în trecutul soției.

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], am intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de unul dintre episoadele mai puțin plăcute trăite de solistul trupei Talisman în mariajul cu Larisa.

Din câte se pare, în urmă cu aproximativ 12 ani, Alin Oprea a avut parte de o ”super-surpriză”. O avarie produsă la coloana de apă, într-unul dintre apartamentele pe care Alin și Larisa le dețineau într-un bloc din zona Carol, ar fi scos la iveală un amănunt  șocant. Solistul de ”Talisman” ar fi descoperit că locuința respectivă, pe care el și soția lui o închiriaseră, „se transformase” într-un veritabil studio de videochat.

„Ar fi picat cerul pe el”

Surse din anturajul artistului ne-au dezvăluit că, la momentul respectiv, Larisa, soția cu care acesta se află acum în divorț, ar fi închiriat cu bună știință apartamentul unor persoane care își arătaseră intenția de a desfășura  activitatea de videochat. (CITEȘTE ȘI: ALIN OPREA, CHEMAT ÎN INSTANȚĂ ABIA PESTE TREI LUNI PENTRU DIVORȚ. “SPER SĂ NU DEVIN BUNIC PÂNĂ LA PRONUNȚARE”)

”Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

Cum ar fi descoperit Alin Oprea că în unul dintre apartamentele lui era un studio de videochat

Divorțul intră în linie dreaptă

Nu mai există nicio îndoială că Alin Oprea merge înainte cu divorțul. Zarurile sunt aruncate, iar procesul pare să fi intrat în linie dreaptă. Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți. Întâlnirea lor în fața instanței de judecată ar urma să aibă loc însă abia în 15 februarie 2021, după cum reiese dintr-un document intrat în posesia D.A.S. (NU RATA: ALIN OPREA, DAT ÎN JUDECATĂ DE SOȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. “E PRIMA OARĂ CÂND AUD”)

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”ne-a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea, solistul de la Talisman

”Talisman” s-a ”rupt” în 2006

Solistul Alin Oprea a debutat alături de Tavi Colen, pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său. (VEZI ȘI: DUPĂ 23 DE ANI CU PLETE, ALIN OPREA S-A TUNS SCURT. CUM ARATĂ ARTISTUL ACUM)

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen..

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele