Ce am aflat despre călugărul tibetan care l-ar fi băgat în transă pe Răzvan Ciobanu

Publicat: 05/05/2019 | 22:37

Moartea designerului Răzvan Ciobanu încă este învăluită în mistere care nu par să fi deslușite nici măcar de anchetatori.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Potrivit unor informații vehiculate de apropiații creatorului de modă, nu este exclus ca starea în care ajunsese înainte de tragedia de la Constanța să se fi datorat și incantațiilor pe care i le făcuse, cu câteva zile în urmă, un călugăr tibetan. CANCAN.RO, emisiunea difuzată în exclusivitate de România TV, vă dezvăluie noi amănunte incendiare legate de fulgerătoarea dispariție a vedetei.

Incredibila poveste a călugărului tibetan

”Noi vorbeam zilnic la telefon, mi-a scris o aiureală pe Whatsapp, și i-am spus: «Dacă nici tu nu-mi răspunzi la telefon, ia nu mă mai suna nici tu». Mă sună sâmbătă dimineața și îmi spune: «Victoria, să vezi ce am pățit. Mi-a trimis un prieten de-al meu un călugăr din Tibet, care atunci când a intrat la mine în casă pe mine m-a bufnit plânsul. În momentul ăla, m-a luat de mână, m-a întins pe canapea și îmi aduc aminte doar sâmbătă când m-am trezit și nu știu ce am făcut de marți până sâmbătă»”.  (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Ăla a făcut o incantație, nu a băut nimic, nu a făcut nimic, efectiv a facut o incantație și Răzvan a adormit. De marți până sâmbătă? Așa zice că a ținut transa. «Victoria, m-am dus la supermarket a doua zi, mi-am umplut coșul, am crezut că sunt plin de bani, ajung la casă să plătesc, aveam fix doi lei la mine». A fost sau n-a fost călugarul ăla, ceva un declic s-a întâmplat în viața lui. Când a plecat acest călugăr a zis că n-o să mai aibă niciodată nevoie de el și n-o să-l mai întâlnească niciodată, de acum încolo el este bine”, a spus Vica Blochina în cadrul unei emisiuni TV.

„Nimeni nu îmi va rupe inima”

Practicanții acestui cult se feresc să vorbească despre ceea ce i s-a întâmplat lui Răzvan. Aceștia spun că unele incantații pot fi foarte periculoase și e posibil ca sufletul să nu mai găsească o cale de întoarcere. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN CIOBANU VOIA SĂ SE REINVENTEZE ÎN 2019. ÎNAINTE DE ACCIDENT, DESIGNERUL A FĂCUT O ȘEDINȚĂ FOTO ȘOCANTĂ)

”Eu mereu am crezut în terapie. Credința m-a ajutat. Sunt un om credincios. Nu știu dacă există sau nu Dumnezeu. NU îmi imaginez, dar este important să crezi în ceva, te ține în viață și te aduce la un liman. Am învățat un lucru. Nimeni nu mă poate dezamăgi fundamental. Am așteptări, dar nu fac o dramă. Nimeni nu îmi va rupe inima. Atunci a fost ultima oară. Peste drame din dragoste putem trece liniștiți. Nu știi niciodată unde te duce viața. Niciun om nu mă mai poate dezamăgi, e simplu”, declara Răzvan Ciobanu pentru viva.ro.

Cine sunt „Cavalerii de la Malta”?

Un alt mister care s-a transformat în controversă face referire la o presupusă arhivă deținută de Răzvan Ciobanu, cu personaje cunoscute aflate în ipostaze năucitoare. Acesta ar fi fost și motivul pentru care un apropiat al lui Răzvan ar fi dat buzna în apartamentul lui imediat după ce s-a aflat de tragicul eveniment. (VEZI ȘI: VRĂJITOAREA MONICA IONIȚĂ SPUNE CĂ RĂZVAN CIOBANU A VENIT LA EA SĂ-L AJUTE. CE I-A MĂRTURISIT DESIGNERUL DESPRE IUBIT)

”Am căutat în mesaje pentru că am prostul obicei să păstrez toate mesajele chiar dacă îmi înlocuiesc telefoanele. Și am căutat în mesajele cu Răzvan Ciobanu o discuție din 21 ianuarie 2011. Când făceam emisiune cu Mircea Stoian. Răzvan Ciobanu mă întreba dacă mă interesează un CD în care apar câteva persoane publice, care sunt și nominalizate, într-un joc numit «Cavalerii de la Malta». Cavalerii mesei rotunde. Care stăteau în jurul unei mese dezbrăcați, făceau sex în grup și trăgeau pe nas cocaină. Acest CD a fost achiziționat de către un site tabloid extrem de popular la vremea respectivă contra sumei de cinci mii euro. Sumă pe care Răzvan mi-o cerea mie”, a povestit Dan Capatos în cadrul emisiunii sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...