Ce au scris gardienii în dosarul studentei criminale: “Deținuta s-a implicat activ în…”

Autor: I.D.
Publicat: 08/02/2019 | 23:59

În vara anului 2009, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi în Timişoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi. Cei doi tineri, care au oripilat o țară întreagă cu fapta lor, au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare. Chiar dacă studenta criminală s-a comportat exemplar în spatele gratiilor, judecătorii au refuzat să-i aprobe transferul de la regimul drastic de detenție. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, detalii de ultimă oră despre situația acesteia. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, chiar dacă studenta Carmen Bejan, actualmente Șatran, a primit numeroase recompense în penitenciarul din Arad, unde își ispășește pedeapsa, ea nu a primit acordul judecătorilor pentru a fi transferată în regimul semideschis.

“Să dea dovezi temeinice de îndreptare”

”Situația petentei nu poate fi apreciată ca una de natură a justifica schimbarea regimului de detenție chiar dacă petenta nu a fost sancționată disciplinar și a fost recompensată, existând însă și o perioada mare rămasă de executat, fiind necesar să dea dovezi temeinice de îndreptare în continuare pentru a beneficia de schimbarea regimului de executare în cel semideschis, să aibă o conduită activă în continuare pentru a fi recompensată, pentru a putea benefica de un regim de executare mai blând. (NU RATA, AICI: BRIGITTE & CREAM VOR INTRA ÎN DUEL LA FERMĂ, IAR NOI DEZVĂLUIM ÎN PREMIERĂ CINE VA FI… ELIMINATĂ!)

Se reține că infracțiunea de omor comisă de către petentă are un grad ridicat de pericol social, care justifică, la acest moment, păstrarea unor condiții de siguranță specific regimului închis de executare a pedepsei. În esență, instanța consideră că petenta nu îndeplinește criteriile pentru schimbarea regimului de executare în unul imediat inferior la acest moment”, se arată în motivarea judecătorilor.

Carmen Bejan, studenta criminală

I-au respins cererea

”Respinge contestația formulată de către petenta Ș. C., fiica lui P. și E, născută la data de 25.04.1989, aflată în PNT A. împotriva încheierii Judecătorului de supraveghere a privării de libertate din cadrul PNT A. nr. 195 din data de 13 martie 2018 în dosar nr. 190/2018 și menține toate dispozițiile încheierii. În baza art. 275 alin. 2 Cod Procedură penală obligă petenta la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, se arată în decizia magistraților.

S-a căsătorit în închisoare!

Fostul deţinut Claudius Şatran s-a căsătorit cu Carmen Bejan pe 11 aprilie 2012, după o relaţie de doi ani, începută în puşcărie. Carmen Bejan a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Potrivit medicilor, fetiţa s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformaţii la creier. Cu doar o lună înainte de a naşte, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudius Şatran, tatăl copilului. Ea l-a cunoscut pe actualul soţ în penitenciar şi a conceput bebeluşul în timpul unor întâlniri intime.

Claudius Şatran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri, avea atunci 35 de ani şi ar fi convins-o să facă un copil. Într-una dintre scrisori, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el, pentru că astfel ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A 5-A. CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA LAVINIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...