Ce făcea Victor Slav în timpul cutremurului de azi-noapte. Cu cine era

Publicat: 28/10/2018 | 13:14
Ce făcea Victor Slav în timpul cutremurului de azi-noapte. Cu cine era

Cutremurul de 5,8 grade de azi-noapte (28 octombrie) s-a simțit în toată țara. Pe Victor Slav, seismul l-a prins la Cluj, în compania colegilor săi de la Kanal D. Cu puțin timp înainte de cutremur, prezentatorul a postat o fotografie cu el și alte două vedete.

Victor Slav a simțit cutremurul la Cluj, alături de Ilinca Vandici și Cătălin Cazacu. Cei trei au plecat acolo în urmă cu câteva zile, alături de alte vedete Kanal D. Tot acolo i-a prins și cutremurul de azi-noapte, care a avut 5,8 grade pe scare Richter.

„Măi, șmecherilor, arătați super cu Ilinca”, „Frumoasă echipa”, „Adorabili”, „Vă iubesc pe toți, „Frumoși mai sunteți!”, au comentat fanii. (Vezi aici Mircea Radulian, despre cutremurul produs duminică dimineață în România. “Are un efect benefic!”)

La două ore de la cutremurul de 5,8 grade, a avut loc un alt seism

Încă un cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, duminică dimineaţa, după seismul de mare intensitate, cu magnitudinea de 5,8 grade. Ultimul a avut magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter şi s-a produs la ora 05.48, la adâncimea de 148 de kilometri, relatează Mediafax. (Citește și Dovada că se știa de pe 12 octombrie că va avea loc cutremurul de azi-noapte)

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs în apropierea oraşelor Întorsura Buzăului (41 km), Târgu Secuiesc (50 km), Vălenii de Munte (57 km). Cutremurul a avut magnitudinea de 3,2 grade pe Richter, s-a produs la adâncimea de 148 de kilometri, la ora 05.48. (Nu rata Cutremur de 5,8 grade în România azi-noapte! Sistemul RO-ALERT nu a trimis notificări românilor. Explicația lui Raed Arafat)