Ce înseamnă când visezi cutremur

Publicat: 17/10/2018 | 12:33
Ce înseamnă când visezi cutremur

Mulți oameni au parte de astfel de coșmaruri și se înseamnă când visezi cutremur. Cutremurul în vis este într-adevăr un simbol puternic. Oamenii care au astfel de experiențe se trezesc cu o stare de anxietate. 

Specialiștii au studiat ce înseamnă când visezi cutremur și au ajuns la concluzia că, în general, simbolizează faptul că există o destabilizare majoră la temelia vieții dumneavoastră. Cei care simt o nesiguranță privind job-ul, școala sau cei care simt că ar putea să piardă ceva sau pe cineva important din viața lor. (Citește și Ce înseamnă când visezi demoni)

Ce înseamnă când visezi cutremur: Schimbare

Cutremurul în vis simbolizează o schimbare în viața celui care a avut un astfel de coșmar. Chiar dacă pare că poate semnifica doar ceva nefericit, nu este așa! Schimbările nu sunt întotdeauna rele, iar cutremurul din vis ar putea fi, de fapt, o forță creatoare care să conducă la un nou stil de viață. Subconștientul induce această teamă, iar cei care visează cutremur sunt astfel avertizați de schimbări bruște, care ar putea da peste cap ritmul vieții lor. (Vezi aici Ce înseamnă când visezi mereu aceeași persoană)

Ce înseamnă când visezi cutremur puternic

Ce înseamnă când visezi cutremur. Cei care au avut un astfel de vis sunt în general foarte speriați. Cutremurul nu trebuie neapărat să indice ceva de ordin catastrofal, poate însemna mai degrabă o schimbare a caracterului, potrivit visele.ro. Dacă visezi un cutremur puternic, dar îți păstrezi calmul poate indica faptul că vei avea parte de stabilitate în viață, indiferent de situațiile cu care te confrunți. (Nu rata Ce înseamnă când visezi că ninge. Semnificații și interpretări)

Dacă ești speriat în vis, în viața reală de așteaptă o schimbare în bine, potrivit superstițiilor transmise din bătrâni. În schimb, dacă visezi că se dărâmă clădirile și cutremurul este extrem de puternic, te poți aștepta la schimbări serioase în plan profesional, în general de ordin negativ. (Citește și Ce înseamnă când visezi că te săruți)

 

 

 

 

Citește și...