Ce i-a jurat Vârciu iubitei după ce l-am filmat sărutându-se cu o colegă

Publicat: 01/03/2018 | 23:42

În urmă cu aproximativ două săptămâni, CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă arăta, în exclusivitate, fotografii incendiare, în care Liviu Vârciu o săruta pe Roxana Niculae, în fața casei lui (VEZI AICI IMAGINILE). Acum, tot noi vă dezvăluim ce s-a întâmplat, de atunci, între Liviu și Anda Călin și care este stadiul relației lor în aceste momente. (CITEȘTE ȘI: Anda Călin, decizie, după ce a văzut pozele în care Liviu Vârciu o sărută pe Roxana Niculae.)

Persoane apropiate  celor doi ne-au mărturisit că Anda a reușit să treacă peste moment, deși multă lume se aștepta să se despartă de artist. Ei bine, aventura lui Vârciu nu numai că nu i-a separat, ci le-a consolidat și mai tare relația. Se pare că vedeta Antenei i-a făcut un jurământ iubitei sale, i-a declarat că o iubește și că vrea să fie în continuare alături de ea și de fetița lor.

Liviu și Anda sunt împreună, se înțeleg destul de bine. După povestea cu Roxana, Liviu i-a făcut un jurământ Andei și i-a promis că lucrurile se vor schimba între ei, nu va mai pupa pe gură nici o femeie, nu va mai avea nici o treabă cu respectiva colegă și că ea este femeia pe care o iubește și vrea să își crească fetița împreună. În perioada aceea, când a avut loc scena, Anda era plecată la mama ei, cu fetița, unde a stat câteva zile. Acum, este din nou acasă acasă la Liviu, și pare că relația lor merge din ce în ce mai bine. Ceea s-a întâmplat recent nu cred că le-a afectat relația, ci mai degrabă le-a consolidat-o și mai mult”, au mărturisit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, surse apropiate celor doi. (NU RATA, AICI: Liviu Vârciu, prima reacție după ce a sărutat-o pe Roxana Niculae: „Da, am pupat-o pe gură! Cine nu ar pupa-o?”)

Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit părinți în septembrie anul trecut

Anda și Liviu au devenit, pe 26 septembrie 2017, părinții unei fetițe, care avea să primească numele Anastasia Maria. Înainte de fericitul eveniment, Liviu Vârciu a fost întrebat despre o eventuală căsătorie,iar el a spus că nu este momentul să fie din nou însurat. Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut  că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu înainte de a deveni din nou tătic. (VEZI ȘI: EXCLUSIVITATE. MEGA-SCANDAL ÎNTRE PREZENTATORUL TV ŞI FOSTA IUBITĂ. I-A ”RĂPIT” FIICA LUI LIVIU VÂRCIU! AMI TEICEANU L-A ACUZAT CĂ A NEGLIJAT EDUCAŢIA CARMINEI ŞI CĂ, ÎN DOAR TREI LUNI, A SCĂPAT-O DE SUB CONTROL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...