Ce mai face Ana Maria Pantaze, la un an de când a câştigat Românii au Talent. „Croitoreasa” vinde acum „visuri la cornete”

Publicat: 04/07/2020 | 14:13
Ce mai face Ana Maria Pantaze, la un an de când a câştigat Românii au Talent. „Croitoreasa” vinde acum „visuri la cornete”

Ana Maria Pantaze a câştigat Românii au Talent în 2019 şi a impresionat cu povestea sa de viaţă. De profesie croitoreasă, ea s-a apucat de cântat la un club de karaoke din zona în care locuieşte şi a ajuns apoi să câştige premiul de 120.000 de euro de la show-ul de talente.

După ce a câştigat banii, femeia a mărturisit că ar dori să se concentreze pe cariera muzicală, iar la un an distanţă de la momentul în care a triumfat la Românii au Talent, a apărut şi prima ei piesă.

Ana Maria Pantaze a lansat prima piesă! Ce părere au fanii ei

„Visuri la cornete” se numeşte melodia lansată de Ana Maria Pantaze. Videoclipul piesei a fost postat pe canalul său de Youtube dar, din păcate, până în acest moment, melodia nu a adunat nici 4000 de vizualizări.

De altfel, pe pagina ei de Facebook, părerile cu privire la piesă sunt împărţite. Există persoane care spun că le-a plăcut, dar şi oameni care s-au arătat nemulţumiţi de calitatea cântecului. „Delicată, cum ești, nu ai putut refuza piesa…Păcat, că este mult sub potențialul tău! Este ștearsă, fără valoare muzicală!”, este unul dintre mesajele de pe pagina ei de Facebook. Chiar şi aşa, Ana Maria a primit multe mesaje de încurajare, iar fanii ei i-au urat succes pe viitor.

Cum a cîştigat Ana Maria Pantaze Românii au Talent

Ana Maria Pantaze a câştigat la 38 de ani Românii au Talent, după ce în faza preliminariilor primise Golden Buzz de la Mihai Petre. Femeia nu mai urcase niciodată pe o scenă, cu excepţia celei de la clubul de karaoke din Bucureşti unde îşi descoperise talentul.

De altfel, ea a declarat că a fost sceptică cu privire la participarea la Românii au Talent şi a mărturisit că familia ei nu a încurajat-o să vină la emisiune: „Când le-am spus celor din familie că aş vrea să mă duc la un concurs mi-au spus că ar fi bine să stau liniştită: te duci să te faci de râs, să te vadă toată lumea la televizor”

Prestaţiile ei au ajuns, însă, la inimile telespectatorilor, astfel că în marea finală, unde a interpretat melodia „Purple Rain”, a reuşit să obţină cele mai multe voturi.

Chiar şi aşa, victoria ei nu a fost lipsită de controverse. O parte a audienţei a acuzat la momentul respectiv că nu ar fi meritat să câştige şi că micul dansator Aris Negoiţă ar fi trebuit să ia premiul cel mare.