Ce meserii umile a avut Pepe, înainte de a deveni celebru. Nimeni nu a știut până acum

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 20:49
Ce meserii umile a avut Pepe, înainte de a deveni celebru. Nimeni nu a știut până acum

Acum se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi și are totul la picioare. Are o familie frumoasă, pe care o răsfață și căreia îi oferă absolut orice. Puțini sunt cei care știu, însă, că Pepe nu a avut dintotdeauna ceea ce are acum și din contră, artistul a fost nevoit să muncească din greu, experimentând tot felul de meserii.

Pepe a făcut cam tot ce se putea pentru a câștiga un bănuț. Ne referim la meserii cinstite, care l-au ajutat să prețuiască mai mult astăzi valoarea banului.

Dacă acum are tot ce își dorește, ei bine, în trecut, cu mult timp înainte de a deveni celebru, Pepe a fost nevoit să muncească. Mai exact, artistul a avut tot felul de meserii umile: a fost cameraman, vânzător de haine, de cafea și nu i-a fost rușine nicio clipă să recunoască acest lucru.

”Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, a declarat în urmă cu ceva timp Pepe, despre primele meserii pe care le-a avut.

Pepe și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate

Pepe se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să își anuleze un concert, în urmă cu câteva săptămâni. Într-o filmare făcută publică pe rețelele de socializare, artistul a dezvăluit de ce boală suferă. Ulterior, într-un alt mesaj video, îndrăgitul cântăreț a mărturisit ce remediu ușor de preparat în casă a folosit pentru a-și recăpata forțele.

„Salutare, salutare!!! Am o veste cât se poate de proastă pentru concertul pe care trebuia să îl am astăzi la FamilyFest Island!!! Am încercat să o rezolv, am încercat să îmi revin, am încercat tot!!! NU A MERS !!! NU MĂ POT PREZENTA AŞA deci reprogramăm!!!

Revin eu cu detalii dar voiam să vă zic repede că ne vom găsi duminică, pe 13 septembrie şi promit eu că voi fi în formă atunci. Biletele rămân valabile pentru cei care vor să vină duminică, pe 13 septembrie, iar cei care vor banii înapoi o pot face pe pepe.ro/concerte (Cei de la Ia Bilet au o procedură acolo pe site). Îmi cer scuze, îmi pare rău şi mulţumesc pentru înţelegere” este mesajul scris de cântăreț, pe social media.