Ce moștenire a lăsat talentatul Dj Avicii fanilor săi!

Publicat: 11/02/2019 | 13:25
Ce moștenire a lăsat talentatul Dj Avicii fanilor săi!

Ați remarcat și voi? Are viață acest obicei, nu anunța niciodată că se termină. Nu dă preaviz. Asta cred că e și motivul pentru care ne ia prin surprindere, uneori.(CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV ȘI-A “OFICIALIZAT” RELAȚIA CU SOSIA DANIELEI CRUDU)

Pe 20 aprilie 2018 lumea, și nu era doar lumea muzicii electronice, era traversată de o undă de șoc: era confirmat decesul lui Tim Bergling, cunoscut în toată lumea că Avicii. A fost un pionier, un promotor, vizionar, omul care a reușit să transforme metrica muzicii, a venit cu acel sound, inxistent până atunci. Este artistul care a rescris ADN-ul muzicii electronice, trasând o nouă direcție în industria muzicală. Dacă ai avut ocazia să-l vezi live în 2015 la Untold ești un norocos.(NU RATA, AICI: O SUPER-VEDETĂ DIN INDUSTRIA PENTRU ADULȚI A AVUT UN ACCIDENT BIZAR. ȘI-A ÎMPRĂȘTIAT JUCĂRIILE SEXUALE PE STRADĂ!)

În octombrie 2018, a apărut o informație despre colaborarea dintre Mike Posner și Avicii pentru „Change A Thang”, știre însoțită de un video de 17 secunde, suficiențe pentru a genera euforie în rândul fanilor artistului suedez.

Astăzi, „Change A Thang” a apărut în întregime pe Youtube și sună exact așa cum te așteptai să sune: emoție de la prima măsură și un vocal impecabil, Mike Posner, despre care sigur va amintiți; el este cel care a cântat despre Avicii în track-ul „I Took A Pill In Ibiza”.