O super-vedetă din industria pentru adulți a avut un accident bizar. Și-a împrăștiat jucăriile sexuale pe stradă!

Publicat: 05/03/2019 | 15:10

La scurt timp după ce a aterizat în România, una dintre super-vedetele din lumea filmelor pentru adulți a avut parte de un accident bizar. Blondina și-a împrăștiat jucăriile sexuale pe stradă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul  senzaționale. Atenție, conținut nerecomandat minorilor. (CITEȘTE ȘI: “REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA E ÎN COLAPS! “MÂNĂ DE AUR” RISCĂ ÎNCHISOAREA DIN CAUZA DATORIILOR…)

În weekendul recent încheiat, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment de-a dreptul uluitor. La scurt timp după ce a aterizat în România, Pearl Diamond, una dintre cele mai apreciate vedete din industria filmelor pentru adulți, a fost protagonista unui episod bizar. (NU RATA, AICI: FOSTUL FCSB-IST S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET, IAR NOI AM OBȚINUT PRIMELE FOTOGRAFII DE LA NUNTĂ!)

Pearl Diamond a sosit în Capitală pentru a susține un mega-show, în unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din București, Night Club Vegas București. Doar că, cu doar câteva ore înaintea show-ului pentru care este vestită în plan internațional, super-vedeta din industria filmelor dedicate adulților a fost protagonista unui accident uluitor. În fața unui renumit hotel de pe Calea Victoriei, starleta a pățit-o într-un mare stil.

Pearl Diamond, momente uluitoare în București

“Recuzita” s-a împrăștiat pe trotuar

La un moment dat, un bărbat (despre care noi am aflat că este Zoltan Nagy, producător de filme pentru adulți și manager al Night Club Vegas București) i-a adus acesteia o pungă mare, în care se aflau mai multe jucării sexuale. Doar că se pare că fost puțin neatent cu “recuzita” vedetei, iar în momentul în care i-a înmânat sacoșa, din stângăcie, a reușit să împrăștie pe trotuar tot conținutul. Puțin stânjenită de situația în care a fost pusă, sexoasa Pearl Diamond s-a aplecat imediat pentru a-și recupera jucăriile care urmau să fie folosite în mega- show-ul din clubul bucureștean. (NU RATA, AICI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL FCSB-ULUI S-A REPROFILAT. NU-ȚI ÎNCHIPUI CE PROFESEAZĂ ACUM!)

Pearl Diamond, accident bizar

Show de zile mari, în Night Club Vegas București

Sâmbătă noapte, Pearl Diamond a fost invitata specială a clubului Night Club Vegas București, unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din București. Așa cum era de așteptat, super-vedeta din industria filmelor pentru adulți a făcut un show de zile mari și a reușit să stârnească cele mai ascunse gânduri reprezentaților sexului tare care au petrecut în luxoasa locație. (NU RATA, AICI: AM GĂSIT-O PE FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS! MĂRTURII EXCLUSIVE: ”M-AM OPERAT ÎN ITALIA! AM MARI PROBLEME…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...