Ce nume a ales Codin Maticiuc pentru fetița lui. Are o semnificație aparte

Publicat: 08/03/2019 | 15:13

Vestea că ”burlacul” Codin Maticiuc va deveni tătic a căzut ca un trăsnet! Vedeta însă este în culmea fericrii de când a aflat că, în sfârșit, visul i se îndeplinește și a dezvăluit tuturor ce nume a ales pentru fetița lui.

La începutul lunii aprilie, Codin Maticiuc va deveni tătic pentru prima oară. Fostul ”crai de Dorobanți” abia așteaptă să-și strângă fetița la piept și a dezvăluit tuturor ce nume a ales pentru micuță. Ei bine, numele ales de Codin Maticiuc are o semnificație aparte pentru el. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL CUTREMURĂTOR DIN SPATELE ACESTEI FOTOGRAFII. ANUNȚUL FĂCUT DE CODIN MATICIUC DESPRE DELIA)

Pe fetița lui o va chema Smaranda, la fel cum o cheamă pe mama sa.

„De foarte mult timp îmi doresc lucrul acesta, de când eram foarte tânăr şi mi-aş fi dorit să fiu un tată tânăr şi mi se pare că am trecut pe lângă treaba asta . O să fiu un tată bătrân şi cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naşte pe …undeva la începutul lunii aprilie şi apoi terminăm Miami Bici, o să fie nebunie totală. Dacă aş fi avut băiat l-aş fi numit după tata …Îmi place şi numele şi mi se pare că e şi un mod frumos de a-ţi onora părinţii”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru observator.tv.

Codin Maticiuc, un tătic sever?

Codin Maticiuc este discret atunci când vine vorba despre viața lui personală. Iar mama copilului său nu face excepție. Fostul ”crai de Dorobanți” este extrem de fericit că iubita lui îl va face tătic. Iar acum Codin Maticiuc trebuie să se obișnuiască cu rolul de ”părinte”. (VEZI ȘI: CODIN MATICIUC, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ TRĂIEȘTE DIN BANII PĂRINȚILOR: ”NORMAL CĂ FĂRĂ BANII ĂIA ERAM ZERO”)

”Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie. Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton”, a mai spus Maticiuc.

Citește și...