Ce regii face pe plajele de fițe din Mamaia cel mai fentosan puști din lumea bună

Publicat: 08/08/2019 | 22:43

După ce, ani buni, a jonglat cu mașinile, fiind un talentat pilot de curse, care a făcut senzație în Formula 4 britanică, noul prințișor de Dorobanți a trecut la alt gen de competiții. Tânărul care, în urmă cu ceva timp, i-a dat șah-mat simpaticului Bozo, băiatul Rovanei Plumb (VEZI DETALII AICI), face furori printre domnișoarele frumoase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a fotografiat pe cel mai fentosan puști din lumea bună, pe plajele de fițe din Mamaia, alături de o brunetă sexy.

La cei 20 de ani ai săi, Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, e un mic pișicher. Potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, tânărul face adevărate regii, ca să nu își asume relația cu domnișoara respectivă. Pe lângă faptul că vorbește tot timpul la telefon, merge înaintea brunetei, care pare deranjată de atitudinea distantă a prințișorului.

Însă nu are încotro, merge încet în urma lui, după care îl depășește și se oprește în loc, sperând poate ca iubitul ei să îi acorde măcar atenția necesară, dacă nici vorbă de vreun gest apropiat, cum ar fi să o țină de mână sau să o sărute. (Citește și: Noul prințișor de Dorobanți e pus pe achiziții mărețe! A testat o ”herghelie” de cai-putere)

Petruț Florescu, discret, alături de o domnișoară, în Mamaia

Petruț Florescu se respectă

Strategia lui Petruț este oarecum evidentă, nu vrea să o prezinte public pe această domnișoară ca fiind iubita lui, sau poate pe niciuna, ca să poată jongla, eventual, mai ușor și cu alte fete, dornice de distracție. (Vezi aici: Noul ”prințișor” de Dorobanți e buricul party-urilor din lumea bună!)

Tânărul este fiul afaceristului Teodor Florescu, deținător al unei companii de salubritate. Cu toate că firma pe care ar urma să o moștenească este în insolvenţă, Florescu Jr. se respectă, poartă numai haine și accesorii de fițe, iar aici intră și Mercedes-ul său ultradotat, care întoarce privirile tuturor domnișoarelor.

În vârstă de 20 ani, pe care i-a împlinit în luna ianuarie a acestui an, Petru Florescu este un talentat pilot, el participând anul trecut în Formula 4 britanică. În cursa de la Estoril, “Petrişor” a obţinut un onorabil loc 6, el urcând chiar şi pe podium, fiind pe locul 3 într-un clasament paralel al debutanţilor. (Citește și: Bozo, în depresie cumplită: Petrişor de la Vâlcea i-a dat şah mat! A apărut în oraş cu un Mercedes de un sfert de milion € şi…)

Cine este tatăl lui

Tatăl lui Petru Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era de un milion de lei, însă, în iulie 2015, Teodor Florescu era acuzat, alături de partenerul său din firma Urban, Ion Bălăceanu, de o evaziune mult mai mare, de 23 de milioane de euro!

“Ţeapa” uriaşă pe care milionarul ar fi dat-o statului a fost posibilă, potrivit anchetatorilor, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive, directe sau interpuse, cu alte 20 de societăţi comerciale, prin acest mecanism firma Urban reuşind să se sustragă de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. În acest dosar cu un prejudiciu uriaş, Teodor Florescu a şi fost arestat preventiv în 2015, el fiind eliberat după două luni de detenţie.

Urban SA Bucureşti, firmă deţinută în proporţie de circa 60% de Teodor Gabriel Florescu, este în insolvenţă, dar, aşa cum se poate vedea în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă în exclusivitate, Petrişor nu este deloc deranjat de acest lucru, seniorul Florescu părând că nu are deloc arici de buzunar când vine vorba de fiul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...