Ce s-a întâmplat cu Fernando de la Caransebeș. A luat calea bisericii și… „După rugăciunea inimii, urmează teleportarea”

Publicat: 24/10/2019 | 23:12

Fernando de la Caransebeș uimea toată suflarea maneliștilor când anunța că se pocăiește! Nu a glumit, chiar a făcut-o, la finalul lunii mai a anului trecut. Gata cu manelele, a trecut la muzică bisericească. Și nu numai atât! Ce s-a întâmplat de atunci cu Fernando? CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii despre viața de pocăit pe care a ales-o, dar și declarații în exclusivitate ale vestitului concurent de la ”Românii au talent”.

Fernando de la Caransebeș este, de pe 27 mai 2018, un om care a decis să-și închine viața doar bisericii. Atunci s-a pocăit, primind botezul în Irlanda, de la niște pastori. ”Scrie în Biblie. Cine crede și se botează va fi mântuit, cine nu, va fi osândit”, spune Fernando, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Motivul pentru care fostul manelist a ales această cale? (CITEȘTE ȘI: ÎL MAI ȘTII PE FERNANDO DE LA CARANSEBEȘ?! S-A CĂSĂTORIT. CUM ARATĂ „ARTISTUL” ACUM, DAR ȘI PROASPĂTA LUI NEVASTĂ)

„Am ieșit din corp. Am ajuns la două tuneluri…”

Pare uluitor, dar Fernando se jură cu mâna pe cruce că totul este adevărat, că a trecut printr-o mare cumpănă, că a murit și apoi a înviat! ”Am fost în moarte clinică, știu că există viață după moarte. De la cola, cafea, nes am făcut infarct. Am ieșit din corp. Am ajuns la două tuneluri, niște ființe au vrut să mă bage în iad, dar n-a vrut o altă putere sfântă. Au văzut că mi-e frică.

Atunci m-au băgat cu picioarele în foc într-un cuptor care se afla în mijlocul tunelurilor. Un tunel mergea spre iad, altul spre rai. Pe mine au vrut să mă bage în iad. Am promis că nu mai păcătuiesc, doar să mă lase să mă întorc în trup. Și m-au trimis în așteptare în corp, să mă pocăiesc. Era foarte real, mai real decât suntem noi pe pământ”, este mărturisirea halucinantă a lui Fernando de la Caransebeș. (NU RATA: FERNANDO DE LA CARANSEBES LOVESTE DIN NOU! TE VEI PRAPADI DE RAS CAND O S-O ASCULTI!)

Fernando de la Caransebeș vrea să se… teleporteze!

Fostul concurent de la ”Românii au talent” a mai dezvăluit că nu există zi în care să nu se roage. A găsit, de când a devenit penticostal, răspunsuri la multele întrebări pe care și le punea. ”În fiecare zi mă străduiesc să mă feresc de păcat. Răspunsul la ce simt eu acum l-am găsit la un călugăr ortodox. Sunt uimit. După rugăciunea inimii, urmează teleportarea și altele.

Încă n-am ajuns acolo, dar alții au ajuns. Cu voia lui Iisus Hristos, Domnul nostru, voi ajunge spre slava lui cu un scop de a ajuta un om, voi fi teleportat. Iisus Hristos mi-a schimbat viața. Încerc în fiecare zi să elimin tot ce e păcat din viața mea. Cunoscuții mei și prietenii mei sunt atenți la mine, la fiecare pas, ei vor să mă vadă greșind, să poată să-mi zică, ai păcătuit făcând asta… Vorbind lucrul acesta tu ești pocăit, de ce nu vrei să cânți înapoi, vezi că nu mai ai bani… Cumva, să mă întorc de unde am ieșit.

Preoții și călugării o numesc rugăciunea inimii, e rugăciunea care deschide cerul și e ascultată de tatăl nostru ceresc. Ei spun că unul din zece ajunge la această treptă a rugăciunii. Se manifestă ca o căldură în inimă, un cui de foc în inimă, electricitate în tot corpul. Și căldură pe șira spinării, ca un foc care te arde pe dinăuntru, dar plăcut și mângâietor, vindecător, e ca un medicament acolo unde te doare. E cel mai bun lucru pe care l-ar putea simți ființa umană. (VEZI AICI: MESAJUL HALUCINANT TRANSMIS DE FERNANDO DE LA CARANSEBEES LUI BENDEAC: „EU L-AM FACUT CELEBRU. DACA VREA SA COLABORAM …”)

Mi-a fost descoperită acestă taină și aș putea ajuta orice persoană care e bolnavă spiritual și trupește dacă e sinceră și vrea să se lase de păcat. Poate să fie vindecată. Și să simtă această prezență, numele, Iisus Hristos, domnul nostru,”  este dezvăluirea uluitoare a lui Fernando. Care mai spune: ”Adio, manele! Mai cânt, însă doar muzică bisericească!”

Fernando de la Caransebeș, planuri pentru Anglia

Fostul manelist a dezvăluit că s-a gândit, în urmă cu o lună, să-și facă un rost peste granițele țării. A ales Spania. ”Am vrut să plec la muncă în Spania. Urma să lucrez la o fermă de păsări. Dar m-am gândit mai bine, vreau să stau acasă. Încep să descopăr mai multe despre biserică”, spune Fernando. (CITEȘTE ȘI: VIDEO AI CREZUT CA FERNANDO DE LA CARANSEBES E RUPT DIN RAI? STAI SA O VEZI PE MAMA LUI!)

Dar va pleca, în cele din urmă, la muncă. A schimbat destinația și data. O va face peste un an, doi. Vrea la muncă în Anglia. ”E mai bine acolo, din câte am înțeles”, zice Fernando.

Vrea să-și construiască biserică fără icoane

Fernando de la Caransebeș a fost ”racolat” de un un călugăr de la o mănăstire din Sebeș și a dat curs invitației. A ajuns acolo și… ”Eu n-am spus că-s penticostal. M-a întrebat dacă mă călugăresc. Eu eram deja. Am vorbit de lucruri sfinte, ei au vrut să cânt acolo… Muzică de pocăiți”, spune Fernando. Dar ultima lui țintă este de a-și construi o biserică. ”Una fără icoane, să mă retrag, undeva, departe. Să mă rog cu oamenii acolo. Cu ajutorul Lui Dumnezeu poate voi reuși!”, își destăinuie planul de acum cântărețul de muzică religioasă.

Și-a vândut casa și divorțează

Fernando de la Caransebeș a avut o singură cântare de când a luat calea bisericii. Un eveniment tot al pocăiților, unde și-a etalat talentul pe muzică religioasă. Așa că economiile i s-au cam dus. Din ce trăiește? ”Am mai avut strâns, am vândut apoi o casă, am cumpărat alta, probabil că o să o vând din nou…”, spune Fernando. (NU RATA: AM AFLAT NUMELE CÂȘTIGĂTORULUI MASTERCHEF, CU DOUĂ LUNI ÎNAINTE CA PRO TV SĂ DIFUZEZE MAREA FINALĂ)

Sentimental, nu trece printr-o perioadă bună. După șapte luni de căsnicie, va rămâne, cât de curând, burlac. ”Sunt aproape divorțat. Acum stau pe loc, mai trebuie o ultimă înfățișare și gata. Nu a existat înțelegere”, dezvăluie Fernando de la Caransebeș.

Fernando de la Caransebeș, iureș la ”Românii au talent!”

Fernando de la Caransebeș a participat, în urmă cu cinci ani, la ”Românii au talent”. Acolo, a făcut puțintel scandal, fiind deranjat de reacția pe care publicul a avut-o la partiturile lui. În colimator i-a intrat juratul Mihai Petre. ”Ai mult tupeu. Lasă că ţi-l scot eu”, l-a amenințat Fernando pe Mihai Petre, mai mult, s-a repezit către el cu microfonul. (VEZI AICI: CUM LE-A ”EVALUAT” MILIONARUL TURC PE BILIONERA ȘI MISS ROMÂNIA)

Juratul și-a păstrat, însă, calmul. ”Ăsta mai avea un pic şi-ţi dădea cu microfonul în cap”, a intervenit Andra. ”Îmi venea să mă ridic în momentul ăla, îţi dai seama, dar trebuie să-ţi pui frână”, a fost replica lui Petre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...