Acasă » Știri » Ce s-a întâmplat la ultima ședință secretă a instanței, în cazul Caracal. Avocata familiei Melencu face dezvăluiri uluitoare, după moartea a doi magistrați

Ce s-a întâmplat la ultima ședință secretă a instanței, în cazul Caracal. Avocata familiei Melencu face dezvăluiri uluitoare, după moartea a doi magistrați

De: Andreea Voicu 23/05/2023 | 21:31
Ce s-a întâmplat la ultima ședință secretă a instanței, în cazul Caracal. Avocata familiei Melencu face dezvăluiri uluitoare, după moartea a doi magistrați
Au trecut aproape 4 ani de când Alexandra și Luiza au fost ucise

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, după ce doi magistrați au murit în timpul anchetei. Cu doar câteva zile înainte ca Gheorghe Dincă să își afle sentința, avocata a oferit detalii legate de ședința secretă a instanței, dar și despre faptul că ar putea fi implicate servicii speciale în acest caz, care ar acoperi o rețea internațională organizată. Iată detaliile mai jos, în articol.

În urmă cu aproape patru ani, două fete, Alexandra și Luiza, dispăreau fără urmă, în Caracal, la distanță de câteva luni. În jurul celor două dispariții s-a consolidat un întreg dosar, dar în urma căruia s-au născut, între timp, și conspirații. Cele două fete nu au fost găsite până în prezent, iar Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a cerut achitarea lui Gheorghe Dincă. Motivul pe care l-a verbalizat este legat de faptul că nu există indicii clare că bărbatul a comis o crimă. Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, în luna septembrie a anului trecut. Pe 30 mai 2023, bărbatul va afla sentința oficială. Pe de altă parte, nu doar avocata familiei Melencu a cerut achitarea lui, ci și avocatul familiei Măceșanu. Mai multe informații legate de acest aspect pot fi consultate aici.

Avocata familiei Melencu face dezvăluiri, cu 7 zile înainte ca Dincă să primească sentința

Cu doar șapte zile înainte ca Gheorghe Dincă să afle sentința pe care o va primi din partea magistraților, avocata familiei Melencu a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. Mai cu seamă, avocata a vorbit despre ședința secretă a instanței, dar și despre conspirația care pendulează în jurul cazului Caracal. Susține, printre altele, că ar putea fi implicate servicii speciale care ar acoperi o rețea internațională organizată.

Carmen Obârșanu crede că ar fi existat o altă miză în spatele dispariției Luizei Melencu. A făcut referire la campania electorală a unchiului ei, care s-a ținut în anul 2019, dându-i dreptate bunicului Luizei, că „răpirea a fost regizată”. Pe de altă parte, avocata nu exclude varianta că Alexandra Măceșanu este încă în viață. Reapariția tinerei, însă, nu îi va schimba pedeapsa.

Vezi și  JUDECĂTOAREA CARE L-A CONDAMNAT PE GHEORGHE DINCĂ A MURIT. CU CE PROBLEME DE SĂNĂTATE S-A CONFRUNTAT DIANA COTOI

Avocata susține că un „personaj-cheie” l-ar fi determinat pe Gheorghe Dincă să-și asume crimele

În continuare, avocata familiei Melencu crede că Alexandra trăiește și că Gheorghe Dincă nu ar fi siluit-o și omorât-o în camera locuinței sale. Mai mult decât atât, avocata povestește că Alexandra s-ar fi apărat. Iar dacă ar fi fost ținută captivă, siluită și ucisă, n-ar fi avut cum să nu existe vreo urmă de ADN. Pe de altă parte, avocata susține că anchetatorii nu s-ar fi arătat interesați de găsirea primei fete care a fost dată dispărută (Luiza), nici măcar când telefonul mobil al tinerei a redevenit activ, la câteva luni de la dispariția ei.

Avocata susține, în continuare, că în dosarul Caracal mai apare un „personaj-cheie” care l-ar fi convins pe Gheorghe Dincă să își asume crimele. Mai cu seamă, este vorba despre șeful biroului Grupări Infracționale Violente din cadrul Poliției Capitalei. Nu se cunosc circumstanțele în care subcomisarul de poliție a ajuns în poziția de a-l determina pe Dincă să își recunoască faptele. Altfel, avocata susține că bărbatul nu dorește să discute despre dialogul pe care l-a avut cu subcomisarul de poliție. Avocata familei Melencu susține că bărbatul care s-a alăturat dosarului nu ar fi efectuat acest aspect în condițiile procedurale și că „nu era voie să se întâmple asta”.

Vezi și SPOVEDANIA LUI DINCĂ. MONSTRUL DIN CARACAL A CERUT SĂ ÎI FIE IERTATE PĂCATELE

Oamenii influenți, baza „piramidei” cazului Caracal

De altfel, sunt multe semne de întrebare privitoare la cazul Caracal. Avocata familiei Melencu susține că ar putea fi vorba și despre existența unor servicii. Cu alte cuvinte, sistemul ar fi format din oameni cu putere care, printr-o simplă comparație, ar muta pionii pe tabla de șah. În final, a făcut referire și la moartea celorlalți doi magistrați.

„Aici este semnul de întrebare, ce este în spatele acestei afaceri? E clar că e coordonată de unele servicii. Acolo (n.r. la Caracal) este o filieră pe care cineva o protejează. Și au mai fost asemenea filiere și altădată, cum a fost cazul femeii vândute de Securitate pentru diamante. Cred că și cei care sunt de bună-credință, sunt păcăliți, că e o chestiune de secret de stat. Dar, de fapt, este o infracțiune de drept comun, de aia sunt puși numai procurori și judecători cu probleme judiciare.

Sunt niște oameni foarte puternici, și ei știu lucrul ăsta. Dincă mi-a spus acum, că plângerea penală mi-a făcut-o când a fost dus la Mioveni (n.r. penitenciarul în care bărbatul a stat câteva luni). Nu că sunt singura rămasă în viață dintre persoanele blestemate de el, nu… Sunt singura rămasă în viață dintre cei împotriva cărora a făcut plângere penală. Eu, Marian Voinea (avocat din oficiu) și Diana Cotoi (judecător) am avut plângere penală de la Gheorghe Dincă. Ceilalți doi au murit subit”, a spus avocata familiei Melencu, pentru Fanatik.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place să fie bărbat. Ce a decis judecătorul
Un IT-ist din Cluj a cerut instanței să devină FEMEIE! Motivul: Nu îi mai place...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au explicat ce s-a întâmplat în corpul actorului
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii...
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
BANC | La recrutare, Bulă îi dă medicului o foaie pe care scria
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit această distincție
Florin Piersic deține o mulțime de titluri de cetățean de onoare. Orașele care i-au oferit...
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină care te scapă de un mare dăunător și îți salvează recolta
De ce e bine să pui mălai și zahăr în grădină. Soluția naturală și ieftină...
×