Ce salariu colosal primea Mihaela Rădulescu la Antena 1. Vedeta a întrecut-o și pe Andreea Esca

Publicat: 21/08/2020 | 20:51
Ce salariu colosal primea Mihaela Rădulescu la Antena 1. Vedeta a întrecut-o și pe Andreea Esca

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai mari dive TV din România, a avut un succes răsunător pe vremea emisiunii „Duminica în familie”, prezentată la Antena 1. Pentru o singură ediție difuzată, vedeta primea mii de euro.

Mihaela Rădulescu a fost moderatoarea emisiunii „Duminica în familie” timp de șapte ani, la Antena 1. Show-ul în cadrul căreia erau prezente regulat nume mari din lumea mondenă era unul dintre cele mai urmărite emisiuni TV, iar Mihaela Rădulescu ajuta la majorarea audiențelor, astfel că primea un onorariu extrem de satisfăcător pentru experiența sa jurnalistică.

Bruneta se pare că ar fi avut un salariu de 40-50.000 de euro pe lună. Iar la o singură ediție primea 10.000 de euro. Mai mult, în cazul în care emisiunea era difuzată de cinci ori pe lună, aceasta avea 50.000 de euro în cont.

CITEȘTE ȘI: Detalii neștiute din familia Măruță. Cum o strigă Cătălin și restul familiei pe Andra. Cântăreața are o poreclă haioasă

Mihaela Rădulescu avea salariul de aproximativ 60.000 euro la Antena 1

De asemenea, pe lângă emisiunea prezentată, Mihaela Rădulescu interpreta și alte roluri în cadrul trustului Intact Media, pentru care, desigur, primea în jur de 5.000-10.000 de euro în plus.

Cea care a făcut public salariul Mihaelei Rădulescu de pe vremea când prezenta Duminca în familie a fost chiar o persoană care a făcut parte din echipa ei.

”Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la «Duminică în familie», în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, a spus persoana din echipa Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994, fiind primul jurnalist român care a transmis în direct de la decernarea Premiilor OSCAR. Asta se întâmpla în anul 1998.