Cel mai bine cotat fotbalist al lui Dinamo are viață de pustnic! Italianul a refuzat anturajele colegilor și…

Publicat: 26/03/2019 | 23:23

Mattia Montini, cel mai bine cotat fotbalist al lui Dinamo, are viață de pustnic. Italianul a refuzat anturajele colegilor în favoarea patrupedului său. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu italianul și prietenul său de nădejde.

Mattia Montini este, în clipa de față, om de bază în garnitura lui Dinamo. Și-a demonstrat valoarea în Liga 1, dar asta nu doar datorită talentului, ci și vieții extrasportive exemplare. Atacantul nu a fost “furat” de viața de noapte din Capitală, iar frumusețile autohtone nu i-au luat ochii. A ales să se concentreze, pur și simplu, asupra carierei.

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Mattia Montini la un restaurant select din zona Băneasa. Fotbalistul antrenat de Mircea Rednic s-a așezat, fără să iasă în vreun fel în evidență, la o masă și a așteptat să-i fie luată comanda. În scurt timp, și-a făcut apariția o chelneriță.

Buldogul francez i-a ținut companie

Cei doi și-au zâmbit și au schimbat câteva cuvinte, semn clar că Mattia Montini este „de-al casei”. Ulterior, și-a comandat și de mâncare, iar setea și-a potolit-o cu apă plată. Tot timpul l-a avut, alături de el, pe cel mai bun prieten. Aici nu ne referim la vreun fotbalist din lotul lui Dinamo, ci la câinele său.

(VEZI AICI: EXCLUSIV. DAN NEGRU, BĂTUT ÎN PLINĂ STRADĂ DE GALERIA LUI DINAMO: „AM LUAT BĂTAIE, AM STAT ÎN SPITAL”)

Un superb buldog francez alături de care fotbalistul petrece tot timpul liber. Mattia Montini a refuzat, clar, anturajele colegilor și s-a limitat la compania patrupedului și a… tabletei. Cât timp a luat prânzul, atacantul s-a documentat și nu a făcut nimic ieșit din comun.

După ce a terminat de mâncat, Mattia Montini s-a ridicat de la masă și, alături de câinele său, s-a îndreptat spre blocul unde locuiește. Care se află la aproximativ 100 de metri de restaurantul unde și-a potolit foamea și pe care, cel mai probabil, îl frecventează. Am putea spune, fără să exagerăm, că vârful, care este cel mai bine cotat fotbalist al lui Dinamo, are viață de pustnic. Dar asta nu este deloc în neregulă.

Mattia Montini, cel mai bine cotat fotbalist din lotul lui Dinamo, a refuzat anturajele colegilor. A rămas fidel câinelui său, un super-buldog francez

Până să ajungă la Dinamo, a jucat în Serie C

În vârstă de 26 de ani, Mattia Montini a semnat cu Dinamo la începutul lui noiembrie 2018. S-a impus, rapid, ca titular și a ajuns fotbalist de bază în “Ștefan cel Mare”. A marcat șapte goluri în zece partide pentru “câini” și a intrat în inimile suporterilor grupării roș-albe.

(CITEȘTE ȘI: A FĂCUT PIAȚA CU UN BENTLEY DE 200.000 €, DAR S-A ZGÂRCIT LA 50 DE BANI PENTRU O SACOȘĂ)

În prezent, pe site-ul de specialitate transfermarkt.ro, este cotat la 400.000 de euro. Până să ajungă la Dinamo, Mattia Montini a evoluat pentru Livorno, formație din Serie C, unde a înscris doar trei goluri în 28 de partide în toate competițiile.

Ofertat din Rusia

Performanța lui Mattia Montini a ajuns până în Rusia, de unde un club a oferit 800.000 de euro clubului Dinamo în schimbul unui transfer definitiv. Oficialii din “Groapă” au refuzat însă propunerea venită în iarnă.

“Încă mai este monitorizat, să dea goluri multe. Mattia să rămână modest și concentrat doar la Dinamo București. Cine-l dorește îl monitorizează în continuare, important e ca el să dea goluri multe în această primăvară ca să le fie bine și lui, și echipei. Nu vorbim acum de transferuri, de bani, mai întâi performanțele”, a spus Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

(NU RATA: IVAN PESIC, FOTBALISTUL SCOS DIN LOT DE REDNIC, SE ”ANTRENEAZĂ” LA SHOPPING CU O…. BLONDĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...