Cel mai fentosan puști din lumea bună, chef de zile mari cu fiica unui controversat fost-deputat

Publicat: 25/07/2020 | 23:39

Este, de departe, cel mai fentosan puști din lumea bună a Capitalei! Petruț Florescu, fiul cunoscutului om de afaceri Teodor Gabriel Florescu, nu și-a ”pătat” renumele: a chefuit toată noaptea într-un club din Mamaia, alături de câteva tinere apetisante, între care fiica fostului deputat Cristian Boureanu. CANCAN.RO a fost pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

CITEȘTE ȘI: CEL MAI FENTOSAN PUȘTI DIN LUMEA BUNĂ A FĂCUT SENZAȚIE ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR” CU UN HAREM DE 5 SEXOASE!

Fentosanul Petruț a ”invadat” clubul din Mamaia, la brațul a nu mai puțin de cinci fete trase prin inel, între care și Ioana Boureanu, fiica fostului deputat Cristian Boureanu. Petruț, care de curând a împlinit 21 de ani, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a pus pe treabă. Comanda pentru toată masa a venit rapid, iar cheful a început insant. Glume, povestiri, dar și butonatul telefonului, Ioana fiind campioana aici, au fost ingredientele începutului unui ”meci” ce avea să devină fulminant.

Cel mai fentosan puști din lumea bună, chef de zile mari cu fiica lui Boureanu

Plini de energie, dar și pentru că un păhărel de scapă de trac și dezmorțește, tinerii, în frunte cu Petruț, s-au ridicat de la masa și direct pe ringul de dans au aterizat. Muzica deloc în surdină i-a electrizat, așa că fiecare și-a etalat talentul. Unii cu paharul în mână, dar și cu nelipsita țigară, alții, fără vicii pe ring. Regulamentar. Și a ținut ceva distracția, timp în care Petruț le-a mai ocolit pe fete, pentru a ”degaja” scrumul de la țigară.

S-au retras, apoi, la masa, unde au continuat aventura pe cinste din club. Mai spre dimineață, tinerii, ușor roșii în obrași dar și uzi leoarcă după efortul depus, au părăsit locația și s-au retras către hotel. Vara încă nu s-a terminat, plaja și viața de noapte i-a prins în mreje. Și sigur nu vor rezista tentației!

Petruț, cel mai fentosan puști din lumea bună a Capitalei, a petrecut alături de Ioana Boureanu într-un club din Mamaia

Tatăl lui Petruț, acuzat de evaziune fiscală

Tatăl lui Petru (Petruț) Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era de un milion de lei, însă, în iulie 2015, Teodor Florescu era acuzat, alături de partenerul său din firma Urban, Ion Bălăceanu, de o evaziune mult mai mare, de 23 de milioane de euro!

NU RATA: AM FILMAT ÎNCĂIERAREA DIN FAȚA CLUBULUI! FIICA LUI BOUREANU, IMPLICATĂ ÎN SCANDAL

“Ţeapa” uriaşă pe care milionarul ar fi dat-o statului a fost posibilă, potrivit anchetatorilor, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive, directe sau interpuse, cu alte 20 de societăţi comerciale, prin acest mecanism firma Urban reuşind să se sustragă de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. În acest dosar cu un prejudiciu uriaş, Teodor Florescu a şi fost arestat preventiv în 2015, el fiind eliberat după două luni de detenţie.

Cristian Boureanu, condamnat pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, în 2019, pentru ultraj. Cu doi ani în urmă, Boureanu a lovit cu genunchiul un polițist din echipa care îl oprise în trafic, pentru un control rutier. Martoră la uriașul scandal a fost chiar iubita fostului deputat, care se afla cu el în mașină. După ce l-a lovit pe polițist, Boureanu avea să fie trimis la pământ de omul legii cu un croșeu de zile mari, apoi a fost încătușat.

Avea să ajungă și la spital și a acuzat, la rându-i, că violentul pumn pe care l-a primit în plină figură l-a lăsat fără șase dinți.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)