Cel mai nou cuplu din România: cu cine s-a combinat Daniela Crudu! Prima imagine cu ei împreună

Publicat: 16/07/2019 | 12:05

Vara lui 2019 a aprins flacăra iubirii în inima Danielei Crudu! Fosta asistentă TV s-a cuplat cu un milionar și avem prima poză cu ei împreună. Cei doi îndrăgostiți se află într-o vacanță minunată în Brazilia.

Citește și: TOP 20 – Cele mai erotice gafe ale vedetelor la mare. Cum “au comis-o” Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu, Daniela Crudu, Andreea Bălan și Mihaela Rădulescu

Daniela Crudu s-a cuplat cu un milionar putred de bogat

Daniela Crudu s-a îndrăgostit lulea de un milionar, pe care l-a ținut ascuns până în urmă cu câteva ore când a postat prima poză cu ei împreună. Desigur, vedeta Antenei 1 a preferat să nu-i dezvăluie identitatea, astfel că a ales să facă publică o fotografie sexy și provocatoare realizată la o piscină din apropiere de Rio de Janeiro. În imagine a fost imortalizat momentul în care iubitul său misterios o ține de mână în timp ce stă cu spatele la el. “??☀️❤️????” sunt emoticoanele pe care bruneta le-a pus în dreptul pozei în care apare într-un costum de baie minuscul.

Citește și: Oferta la care primești garantat voucher Blue Air de 100 de Euro 

Nu doar costumul de baie roz al Danielei Crudu a atras atenția internauților, ci și ceasul de lux pe care iubitul ei îl poartă la mână. Mulți fani au încercat să ghicească modelul bijuteriei care măsoară timpul, însă câțiva au ghicit. Gata cu suspansul! E vorba despre un Richard Mille Felipe Massa Flyback Chronograph Yellow Strap a cărui valoare este de 130.000 de dolari.

Citește și: Ia-ți un telefon Samsung cu abonament și primești un voucher Blue Air 

“Cam largi chilotii?”, “Oare e rezistent la apa ceasul?????”, “Dacă ceasul lui e original, e panică ?”, “Nu este nici Hublot si nici Franck Muller. Este un Richard Mille flyback Titanium de +- 100.000 Euro. Bravo Crudutaaaa???”, “Ceasul era protagonistul principal al pozei. Gen: saraciilor!! ?”, sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Daniela Crudu, de mână cu noul iubit pe care îl ține ascuns de ochii tuturor, deocamdată. © Instagram
Daniela Crudu, de mână cu noul iubit pe care îl ține ascuns de ochii tuturor, deocamdată. © Instagram

Citește și: La Telekom ai promoție cu voucher Blue Air 100 EURO garantat

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.
Citește și...