Cele mai noi imagini cu văduva lui Sergiu Nicolăescu! A luat în greutate și…

Publicat: 04/10/2019 | 22:51

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu Dana, văduva lui Sergiu Nicolăescu. Au trecut nu mai puțin de șase ani de la moartea regretatului regizor, iar, între timp, femeia care l-a cucerit pe faimosul cineast a luat în greutate. Dar, atenție, nu a renunțat la doliu.

Dana Nicolaescu nu s-a remarcat niciodată ca o prezență mondenă. A preferat, tot timpul, să stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar și în aceste condiții, a atras atenția publicului. Motivul a fost, cel mai probabil, diferența de vârstă care a existat între cei doi soți, respectiv 46 de ani.

(VEZI AICI: VĂDUVA LUI SERGIU NICOLAESCU A ÎNFLORIT)

După decesul lui Sergiu Nicolăescu, Dana și-a refăcut, din toate punctele de vedere, viața. Are un iubit, de profesie medic, care i-a tratat, în afara celui care i-a fost partener, pe Traian Băsescu și Gigi Becali. Poartă, însă, chiar și acum doliu. Chiar dacă au trecut, deja, șase ani de la moartea regretatului regizor.

O prezență mai mult decât discretă

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Dana în zona Dorobanți din Capitală, în timp ce ridica mai multe haine de la o curățătorie. Nu a ieșit cu absolut nimic în evidență și s-a comportat super-decent. Ulterior, a făcut o scurtă vizită și la o piață din apropiere, de unde și-a cumpărat strictul necesar.

Îmbrăcată în negru, Dana s-a retras, apoi, spre propria locuință. De remarcat este faptul că nu l-a uitat pe Sergiu Nicolăescu, bărbatul cu care a fost măritată o bună perioadă. Dovadă că încă poartă doliu.

Altfel, se poate observa că Dana ar fi acumulat și câteva kilograme față de perioada în care era măritată cu celebrul regizor, lucru care nu este nicicum de judecat. Dimpotrivă, este de apreciat faptul că, în continuare, duce o viață discretă alături de actualul iubit, pe care l-a cunoscut la șase de ani de la moartea regretatului regizor.

(CITEȘTE ȘI: SORA LUI SERGIU NICOLAESCU E ÎNGROPATĂ ÎN CADOURI DE VĂDUVA REGRETATULUI REGIZOR)

Acesta este medic, unul reputat, care, de-a lungul timpului, a tratat personaje celebre din țară. Bărbatul lucrează, în prezent, la Spitalul Elias din Capitală.

Dana, văduva lui Sergiu Nicolăescu, pare să fi luat în greutate în ultimele luni. De remarcat că încă nu a renunțat la doliu

Regizorul a murit la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. Fusese operat de peritonită. Regizorul a decedat la ora 8:20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, suferind un traumatism toracic.

(NU RATA: PE CINE A BĂGAT ÎN CASA DE LA MARE VĂDUVA REGIZORULUI SERGIU NICOLAESCU!)

Averea lui Sergiu Nicolăescu

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă o avere substanțială, care a creat, inițial, un conflict între Dana și sora regizorului, Iolanda Nicolaescu. Cineastul îi lăsase toată averea soției, iar sora lui a contestat testamentul în instanță.

Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, spunea Iolanda Nicolaescu. Ulterior, cele două femei s-au împăcat și au avut o relație foarte bună, până la decesul surorii regizorului, care s-a petrecut în iulie 2017. Iolanda Nicolaescu avea 90 de ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)