Celebrul Gerard Butler aterizează în secret în România!

Publicat: 23/04/2019 | 23:09

Gerard Butler se întoarce în țară după ce, în 2013, a venit cu iubita lui de atunci, Mădălina Ghenea, la nunta fratelui frumoasei actrițe. De data aceasta, vedeta de la Hollywood aterizează în secret în România, dar în interes de serviciu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Celebrii Keira Knightely și Gerard Butler vor filma, în curând, la București, două producții englezești Midsummer Films realizate în colaborare cu Frame Film din România. Keira Knightely, frumoasa actriță din prima serie din Pirații din Caraibe, și Gerard Butler, unul dintre cei mai seducători bărbați de la Hollywood și fostul iubit al Mădălinei Ghenea, vor ajunge în Capitală în luna mai pentru a filma două pelicule în coproducție cu România.

(VEZI AICI: ACTORI ROMÂNI CELEBRI LA HOLLYWOOD. PUŢINI ŞTIU DESPRE CE NUME SONORE E VORBA)

Inițial, Gerald Butler trebuia să vină mai repede la București, în aprilie, dar acum filmează în Groenlanda, la o altă producție, astfel că va ateriza în țara noastră abia în luna mai.

Străinii vor să filmeze în România pentru că este ieftin

Castingul pentru alegerea actorilor secundari și a figurației a început de peste două săptămâni la Platinium Casting România, agenția care se ocupă de aceste două proiecte, iar înghesuiala la porțile agenției a fost, logic, una pe măsură. Actori tineri sau mai în vârstă au dorit să trimită poze sau să dea probe în așa fel încât să ajungă lângă cele două vedete de la Hollywood.

Se doresc în distribuție atât tineri de la 16 ani în sus, dar și persoane măture, până la aproximativ 60 de ani. În România, piața muncii pe platourile de filmare este foarte ieftină, un figurant primește aproximativ 100-150 hai maxim 200 de lei pentru 12 ore de filmare, fapt care nu se întâmplă în Europa sau America. În plus, și locațiile în România sunt foarte ieftin de închiriat, pe prețuri de nimic. De asta toți vin să filmeze la noi„, a declarat o persoană din staff-ul firmei de casting pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Boncea și Buliga s-a ocupat de aducerea starurilor

Cele două producții cinematografice sunt despre două drame din două războaie diferite. Unul dintre filme se numește „Războiul lui David Berman” și este o poveste despre intervenția Serviciilor Secrete din SUA în cel de-Al Doilea Război Mondial. Rolul principal este jucat de Gerard Butler.

Cea de-a doua producție este povestea englezoaicei Florence Nightingale, cea care a pus bazele unei şcoli de asistente medicale în timpului războiului din Crimea. Actriţa britanică Kiera Knightley („Piraţii din Caraibe”, „Pride & Prejudice”, „Atonement”) este cea care va interpreta rolul lui Florence.

(CITEȘTE ȘI: DRAMA TRĂITĂ DE UN CELEBRU ACTOR ROMÂN: A AJUNS A 8-A OARĂ PE MASA DE OPERAȚIE)

Frame Film este o companie creată de Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, şi de Dragoş Buliga, regizorul serialului Las Fierbinți, ambii cu experienţe cinematografie impotante.

Gerard Butler, din nou în România

Altfel, România nu este deloc o necunoscută pentru Gerard Butler. Celebrul actor a mai fost în țara noastră, în iunie 2013. La momentul respectiv, acesta forma un cuplu cu Mădălina Ghenea. Vedeta de la Hollywood a ajuns în țara noastră cu un avion și așteptat pe aeroporul Otopeni de iubita lui. Apoi, cei doi au mers cu un elicopter pe Transfăgărășan. Cei doi au admirat peisajul şi s-au retras apoi la o cabană din zonă.

(NU RATA: A MURIT LUKE PERRY! ACTORUL, CUNOSCUT DIN „BEVERLY HILLS, 90210”, AVEA 52 DE ANI! VIDEO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)