Cine este bărbatul din spatele fotografiilor cu Anamaria Prodan care se viralizează instant

Publicat: 01/12/2019 | 07:30

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai de succes femei din România, Anamaria Prodan e una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc, care face furori în mediul virtual. Fiecare poză pe care aceasta o postează pe internet se viralizază instant. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este bărbatul din spatele fotografiilor de top ale sexy-impresarei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA & ALEX BODI S-AU HOTĂRÂT: RENUNȚĂ LA DIVORȚ + ”LUCREAZĂ” LA UN BEBELUȘ)

Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Nu degeaba și-a câștigat apelativul de ”sexy-impresară”! Anamaria Prodan a slăbit spectaculos și este extrem de mândră de noua ei siluetă cu care face ravagii în mediul virtual. Cu toate că fiecare fotografie pe care Anamaria Prodan o lansează pe internet se viralizează instant, până acum, cel din spatele camerei – care reușește să facă o adevărată operă de artă – a fost învăluit în mister. (NU RATA: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexy-impresară în fața unei clinici din zona Primăverii din Capitală. La scurt timp după ce a părăsit locația din zona de nord, Anamaria Prodan a fost protagonista unei ședințe foto organizată ad-hoc chiar pe treptele clinicii.

Fotograf de ocazie a fost chiar… șoferul vedetei care se pare că este un tip extrem de descurcăreț. Angajatul ”2 în 1”, care ar fi responsabil de toate deplasările sexy-impresarei, este și cel care stă în spatele fotografiilor ce se viralizează instant pe internet. După scurta sesiune foto, Anamaria Prodan s-a urcat în bolidul de lux, iar angajatul care tocmai a terminat încă o ”operă de artă” a revenit ”la covrig” și a demarat în trombă spre următoarea destinație în care trebuia să ajungă Anamaria Prodan. (NU RATA: CUM A APĂRUT ANAMARIA PRODAN LA VOT. VEDETA A ÎNTORS TOATE PRIVIRILE)

Angajatul ”2 în 1” stă în spatele fotografiilor care se viralizează instant

Ce dietă ține Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme. (VEZI ȘI: N-O SĂ UIȚI NICIODATĂ CE AI VĂZUT! ANAMARIA PRODAN A PURTAT CEA MAI CURAJOASĂ ROCHIE LA O PETRECERE MONDENĂ)

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan Reghecampf este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)