Cine este Oase, prietenul cel mai bun al lui CRBL! Cu ce s-a ocupat înainte să participe la Asia Express

Publicat: 17/04/2019 | 17:31

Oase și CRBL s-au făcut remarcați încă din timpul primei ediții a emisiunii “Asia Express” prin carisma lor, glumele și atitudinea pe care au avut-o ori de câte ori au fost puși în situații limită. În timp ce artistul CRBL era știut de întreaga țară, pe prietenul lui cel mai bun îl cunoștea puțină lume înainte de participarea la show-ul de la Antena 1. E incredibil cu ce s-a ocupat înainte să participe la “Asia Express – Drumul Elefantului”.

Citește și: Un cameraman de la Asia Express a rupt tăcerea. Ce se întamplă, de fapt, în culisele emisiunii de la Antena 1

Cine este Oase, prietenul cel mai bun al lui CRBL! Cu ce s-a ocupat înainte să participe la “Asia Express”

Pe numele din buletin Ionuț Dongo, Oase este fost dansator de break dance și… datorită mișcărilor sale incredibile… el a primit porecla pe care o are. “Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele”, a povestit Ionuț Dongo, relatează libertatea.ro.

Citește și: Gina Pistol, anunț important despre Asia Express în finala sezonului 2! Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea

În plus, Oase este unul dintre cei mai mari susținători ai fenomenului kendama în România. El a participant la Campionatul Mondial din Japonia și a organizat o tabără de acest fel în țara noastră. “Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea bilboquet și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea bolero și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a declarat Oase în cadrul unui interviu oferit pentru redbull.com.

Citește și: CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express. Ce au spus în timpul ceremoniei finale

Artistul a descoperit jucăria japoneză pe când avea 20 de ani, iar în prezent, el are o colecție impresionantă de 650 de kendame, pe care le ține într-o cameră special amenajată pentru aceste jucării. Mai mult, când și-a făcut bagajele pentru “Asia Express” 2019, el și-a luat cu el o kendama de care nu s-a dezlipit deloc. În plus, prietenul lui CRBL a făcut şi o demonstrație de kendama pentru copiii din Sri Lanka, locul de unde s-a dat startul competiției de la Antena 1.

În cadrul unui interviu oferit după difuzarea finalei emisiunii-fenomen pe care au câștigat-o, CRBL a dezvăluit şi că a ajuns să meargă cu Oase în India după ce, iniţial, producătorii i-au cerut să participe la concurs cu soţia lui, Elena. Când Oase a auzit că acesta a refuzat să concureze la “Asia Express” împreună cu Elena, partenea lui de viață, el i-a zis: “Ia-mă pe mine, te fac de râs”.

“Eu nu i-am propus să vină cu mine. Eu am zis că nu merg cu Elena şi când m-a sunat producătorul eram la studio, montam un clip şi el a zis «ia-mă pe mine!». El s-a autoinvitat. A fost o idee extraordinară pentru că dacă era vorba să merg cu Elena, nu mergeam. Nu aş merge niciodată cu soţia mea în astfel de competiţii pentru că inevitabil o să fiu alt om, nu o să fiu cel pe care l-aţi cunoscut, o să bat multă lume în jurul meu, ceea ce nu este un exemplu pentru cei de acasă. Aşa, dacă merg cu Oase, eu nu sar la bătaie, aştept să-şi ia el primul bătaie”, a glumit CRBL în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Citește și: Ruby și Robert, primele declarații după ce au pierdut finala “Asia Express” 2019

Cum i s-a schimbat viața lui Oase după participarea la “Asia Express”

Întrebat ce s-a schimbat în viața lui de când a participat la emisiunea “Asia Express”, Oase a spus că acum a devenit persoană publică și a povestit o întâmplare haioasă.

“Eram într-un mall şi, când am vrut să ieşim, mi-a zis cineva: «Hai să facem o poză». După două minute nu ştiam cum să fug mai repede de acolo”, a mărturisit Oase în cadrul late night show-ului “XNS”. “Trei clase de copii erau la intrare în mall şi în momentul ăla au sărit toţi pe el şi eu eram gen «Na mă, acum înţelegi?». Când spuneai acum 10 ani «stai, mă, şi tu la poze cu toată lumea». Acum i-am zis şi eu: «Bă, hai, stai cu toată lumea!». Era panicat, era alb la faţă şi zicea «acum înţeleg, acum înţeleg»”, a completat şi CRBL.

Citește și...