Clarvăzătoarea Iris, mărturii înfiorătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu: “L-au scos din mașină, l-au bătut. A fost făcută o crimă”

Publicat: 13/05/2019 | 19:07

Informații și dezvăluiri șocante la două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Iris, o tânără clarvăzătoare din România, a mers la locul accidentului violent, produs în localitatea Săcele din județul Constanța și a refăcut ultimele ore din viață ale regretatului designer. Mai mult, în această după-amiază, anchetatorii au făcut publică ora la care creatorul de modă a murit, de fapt.

Citește și: Oana Sârbu, accident cumplit exact ca Răzvan Ciobanu. S-a răsturnat cu mașina, după ce plecase din Mamaia spre București

Clarvăzătoarea Iris, mărturii înfiorătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Aflată în locul în care Răzvan Ciobanu, clarvăzătoarea Iris a retrăit, potrivit spuselor sale, agonia morţii designerului ca şi cum ea ar fi fost acesta.

“Vin în locul ăsta şi simt exact ce s-a întâmplat. Văd imagini ca un film, în reluare şi reluare şi reluare. Şi când văd… Mai ales când văd o poză cu Răzvan Ciobanu, în cazul ăsta, pot să spun că sunt acolo. Adică, eu chiar pot să vorbesc cu el şi să aflu tot ce mă interesează. Simt sută la sută şi sunt sută la sută sigură că Răzvan Ciobanu nu a murit la locul accidentului şi nu în maşină şi că a fost omorât. Şi că a fost totul cu premeditare. S-a ştiut că el o să vină aici. S-a ştiut absolut tot. A fost calculat totul, pas cu pas”, a declarat Iris în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Invitată în platoul emisiunii moderată de Cristina Cioran, clarvăzătoarea Iris a povestit cum a intrat în contact cu sufletul lui Răzvan Ciobanu și, în timpul declarațiilor, ea a susținut că designerul a fost ucis.

“Din prima am simțit că e o moarte suspectă. (…). În momentul în care am văzut, am început să văd filmul, am văzut cum a plecat, ce a simțit. Sigur vrea dreptate, pentru că i s-a făcut o mare nedreptate”, a mărturisit Iris în platoul de la “Acces Direct”.

Tânăra clarvăzătoare a spus și cum arătau cei doi bărbați care l-au urmărit cu mașina pe regretatul creator de modă și că au luat din bolidul pe care acesta l-a condus o sumă de bani. Totuși, în autoturismul de teren, polițiștii au mai găsit 14.000 de lei.

“Erau foarte înalți, erau bine făcuți și erau într-o mașină închisă la culoare, era joasă. Unul dintre ei avea un tricou negru. Nu, în momentul în care el a ajuns în copaci, el nu era mort – asta văd foarte clar și simt tot ce a simțit el. Da, l-au scos din mașină, l-au văzut că e în starea aceea și l-au bătut. Ei au închis farurile la mașină, au oprit motorul la mașină, au acționat ca niște profesioniști. Au luat bani din mașini”, a mai spus Iris.

Clarvăzătoarea Iris a mai spus că sufletul lui Răzvan Ciobanu a intrat în legătură cu ea și i-a spus că își dorește să se facă dreptate în urma morții sale.

“Da (n.r.: Răzvan mi-a transmis un mesaj), vrea dreptate.Era sub influența drogurilor, dar era lucid, a gândit totul foarte bine. (…). Eram la școală, am început să văd chestiile astea, iar apoi l-am visat pe el, dar am simțit din nou tot ce a simțit în timp ce a făcut accident. El a luat conștient tot timpul, m-am gândit”, a mai afirmat clarvăzătoarea Iris la “Acces Direct”.

Citește și: „Vreau să..” Ce SMS a fost găsit în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Lovitură de teatru în cazul morții designerului vestimentar

Anchetatorii au aflat ora la care Răzvan Ciobanu a murit în accidentul teribil

În urma cercetărilor făcute de poliţiştii şi procurorii din Constanţa, s-a stabilit că designerul Răzvan Ciobanu a murit cu mult timp înainte de a fi descoperit: decesul s-ar fi produs duminică seara, în intervalul 20.00-22.30, relatează observator.tv.

Citește și: Răzvan Ciobanu avea imagini pentru adulți pe hard diskuri

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.

 

 

Citește și...