Codin Maticiuc și-a făcut mama să plângă cu un gest impresionant făcut în public! A publicat o nouă poză de album cu fiica lui, alături de Smaranda Maticiuc

Publicat: 30/07/2020 | 19:17

Codin Maticiuc și-a emoționat mama până la lacrimi cu un gest impresionant pe care l-a făcut în public. Mai multe vedete, printre care se numără și Anca Serea, au reacționat în legătură cu situația creată de actor. În plus, el a publicat o nouă poză de album cu fiica lui, alături de Smaranda Maticiuc.

Citește și: Codin Maticiuc, mesaj emoționant: “Am fost invincibil, dar mi-am descoperit propriul călcâi al lui Ahile!”

Codin Maticiuc și-a emoționat mama până la lacrimi

Smaranda Maticiuc a împlinit ieri o frumoasă vârstă și a fost sărbătorită de familie și câțiva prieteni apropiați. Astăzi, ea a avut parte de încă o surpriză din partea fiului ei care a așternut pe Internet câteva dezvăluiri emoționante despre felul în care aceasta l-a crescut și l-a educat. În finalul mesajului, Codin Maticiuc a dezvăluit care este regretul său în relația pe care o are cu mama sa.

Nu rata: Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc”. S-a tolănit, la soare, pe o bancă și…

“Ieri a fost ziua mamei mele. Prima mea dragoste și motivul pentru care astăzi sunt om. Cred ca motivul pentru care ma descurc prin hatisurile vieții și am reușit în anumite domenii e tata, dar tot ce înseamă omenie am de la mama. Nu există om mai bun pe această planetă, sunt convins de asta. Orfelinatul? Ideea ei. Faptul ca toată viața am avut câini și pisici în curte, dar niciodată n-am avut voie sa cumpărăm? Regula ei. «Cât timp există câini și pisici pe stradă care nu au ce mânca, noi salvăm. Nu cumpărăm».

Mamă, îți spun rar ca te iubesc și-mi pare rău pentru asta. De cadouri, ce sa mai zic, de mult am terminat ideile. Sper însă că de câte ori te gândești la nepoata ta, Smaranda, tu știi că am numit-o după tine din dragostea și respectul suprem.

La multi ani, mamă! Te iubesc și n-am vrut sa te supăr vreodată, deși știu ca am făcut-o des” este mesajul scris de actor când a făcut publică imaginea de mai jos în care apar fiica lui și mama sa, Smaranda Maticiuc.

Codin Maticiuc și-a emoționat mama până la lacrimi cu un mesaj copleșitor făcut public pe contul său de Instagram
Codin Maticiuc și-a emoționat mama până la lacrimi cu un mesaj copleșitor făcut public pe contul său de Instagram

Află și: Codin Maticiuc, rugat să “împrumute” cu 50.000 € un fost concurent de la MasterChef. Motivul este fabulos “Visez să am un…”

Codin Maticiuc, declarații despre mama fiicei sale

“Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de „atenție”, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a spus Codin Maticiuc pentru jurnaliștii de la revista VIVA!.