Combinatorul ”Fucky”, blocat în trafic de Poliția Rutieră! Motivul…

Publicat: 12/06/2018 | 23:25

”Combinatorul Fucky”, iubitul unei celebre prezentatoare TV, a dat de necaz. (Console si accesorii gaming) Poliția Rutieră l-a depistat în neregulă în trafic și, după ce l-a tras pe dreapta, l-a luat la bani mărunți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imaginile „flagrantului”. (CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE IUBITA SECRETĂ A POMPIERULUI DIN GALAȚI CARE A CÂȘTIGAT 11 MILIOANE € LA LOTO! )

 Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit, pe străzile Capitalei, pe „Fucky”, supranumit și ”combinatorul de mașini”. Bărbatul care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fosta soție a lui Liviu Vârciu a fost luat la bani mărunți de un agent al Poliției Rutiere.(Cele mai bune oferte laptopuri)

„Fucky” se afla la volanul bolidului de lux pe care îl deține iubita lui, atunci când a fost oprit pentru că ar fi ”ciupit” puțin din regulile de circulație. Fără să stea pe gânduri, agentul a intervenit prompt și l-a tras pe bărbat pe partea dreaptă a drumului.

După o scurtă discuție, polițistul de la Brigada Rutieră s-a pus pe ”treabă” și, cu simț de răspundere, i-a întocmit ”combinatorului Fucky” un proces-verbal de toată frumusețea.  Tânărul care e cunoscut în showbiz pentru escapadele amoroase, dar și pentru combinațiile de zile mari pe care le face pe piața auto a încercat să-l înduplece pe agent, însă fără succes. Iubitul celebrei prezentatoare a primit o amendă usturătoare. (VEZI ȘI: FILMĂRI +18 CU SOȚIA UNUI CELEBRU CÂNTĂREȚ DIN ROMÂNIA)

Polițistul de la Brigada Rutieră este neînduplecat

”Fucky”, un personaj controversat

Cu toate că bărbatul care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fosta soție a lui Liviu Vârciu pozează într-un respectabil om de afaceri, se pare că adevărul este un pic diferit. Potrivit unei anchete desfășurate de DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) și confirmată de surse de maximă încredere din showbiz, tânărul care se iubește cu vedeta și-a făcut un renume de ”țepar” și asta pentru că, în trecut, ar fi ”ars” cu sume destul de mari mai mulți fotbaliști, printre care Ciprian Marica, dar și ”Săgeată”, fostul star din Ștefan cel Mare. (NU RATA, AICI: „FUCKY” L-A „ARS” ŞI PE STELISTUL GABI ENACHE.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...