Filmări +18 cu soția unui celebru cântăreț din România. Mega-bunăciunea își scoate la vânzare trupul demențial!

Publicat: 12/06/2018 | 10:11

Când ai un fizic de invidiat, te poți gândi lesne cum să îl pui în valoare pentru a-ți crește veniturile. (Console si accesorii gaming) Acest lucru i-a trecut prin cap, fără îndoială, și superbei soții a unui celebru artist român. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul incendiare, interzise minorilor, cu focoasa brunetă. (NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ!)

Tânăra, originară din Republica Moldova, s-ar situa cu succes în fruntea unui top al celor mai sexy soții de artiști din showbiz-ul românesc și asta pentru că se poate lăuda cu forme bine definite, care aprind imaginația oricărui mascul.

Focoasa brunetă a știut de la bun început cum să-și pună în valoare fizicul. Așa că, în urmă cu ceva timp, s-a apucat de videochat.(Cele mai bune oferte laptopuri) Cu toate că a fost în mijlocul unor controverse în momentul în care s-a aflat de ocupația ei mai puțin ortodoxă, celebrul soț al tinerei a declarat, la vremea respectivă, că acest lucru nu le pune relația în pericol. Și asta pentru că job-ul brunetei este unul destul de rentabil. Și totuși… De cinci ani încoace, bruneta a susținut că a renunțat la această ocupație.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat, însă, în posesia unor imagini incendiare, de ultimă oră, cu frumoasa soție a cunoscutului artist. În filmulețul interzis categoric cardiacilor, senzuala brunetă apare în toată spendoarea. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST S-A COMBINAT CU AMANTA: „ESTE O PĂPUȘICĂ!”)

Imagini incendiare cu tânăra soție a unui celebru artist

Într-un body roșu, soția cântărețului știe cum să atragă atenția bărbaților. Cu mișcări pline de senzualitate, focoasa brunetă se răsfață într-un pat cu așternuturi albe, imagine de natură să stârnească fiori oricărui privitor. Nu-i de mirare că tânăra a strâns un număr mare de fani în mediul virtual. (NU RATA, AICI: NOUA IUBITĂ A LUI IRI A „ÎNFIAT-O” PE IRINUCA!)

O persoană din anturajul soției artistului a mărturisit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că bruneta care l-a prins în mrejele iubirii pe celebrul cântăreț a reușit să strângă o mică avere din această activitate. Datorită formelor sale senzuale, tânăra din Republica Moldova a ajuns într-un timp destul de scurt una dintre cele mai apreciate Cam models de pe site-urile din domeniu.(CITEȘTE ȘI: CÂT CÂȘTIGĂ UNA DINTRE CELE MAI BINE COTATE ANIMATOARE DE LA NOI! JESSICA ESTE O ADEVĂRATĂ BOMBĂ SEXY)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)