Connect-R, în război cu Antena 1 şi Acces Direct! Mesajul exploziv împotriva cuplului Vulpiţa şi Viorel Stegaru, susţinut de mai multe vedete: „Vă jur că…”

Autor:
Publicat: 02/06/2020 | 19:16

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit unul din cuplurile cele mai celebre din România. Prezențe constante în emisiunea „Acces direct”, cei doi reprezintă un adevărat fenomen și au o mulțime de fani. Deși povestea lor a avut un început tragic și au fost prezentați mai mult ca un caz social, acum au reușit să devină „vedete” și pare că nimic nu îi doboară.

Cei doi soți au renunțat la viața de la țară și acum au mai mult preocupări de Capitală. Lansează piese, au scos linie de haine și sunt în fiecare zi prezenți pe micile ecrane. Deși au o bază mare de fani, Vulpița și Viorel au atras și multe critici. Sunt mulți cei care sunt nemulțumiți de faptul că acest tip de persoane a ajuns să fie promovat intens. Iar printre aceștia se află și Connect-R(CITEȘTE ȘI: CONNECT-R A FĂCUT-O CU OU ȘI CU OȚET PE MIRA, DUPĂ ROAST-UL ACID LA ADRESA LUI DE LA IUMOR: “SĂ ACCEPȚI UN TEXT TOTAL RASIST, SUNT TOTAL DEZAMĂGIT!”)

Cântărețul s-a întâlnit întâmplător cu Vulpița și Viorel pe stradă și a fost complet revoltat de faptul că aceștia făceau poze cu copiii. Connect-R a făcut o postare pe contul său de Instagram în care spune cât de greșit este faptul că unii copii au astfel de exemple și idoli. Vedeta acuză postul de televiziune pentru că i-a promovat atât demult și a făcut din ei persoane publice.

 „Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi ?? De ce copiii vor să facă poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva?? Vă jur că nu aveam nici un fel de problema, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm!”, a scris Connect-R.

Revoltat lui Connect-R, împărtășită și de alte  vedete

Postarea cântărețului a adunat imediat numeroase aprecieri și comentarii, iar în asentimentul lui au fost și alte vedete. (VEZI ȘI: IMAGINILE DURERII. VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A REUȘIT SĂ-ȘI STRÂNGĂ ÎN BRAȚE FETIȚA, ÎNAINTE SĂ FIE BĂTUTĂ CU PIETRE DE SOCRUL SĂU)

„Trist…Doar tu vorbești??? Și restul?? Unde sunt influencerii?? Blogger-ii? Jalnic, penibil! Nu mai trăiesc de mult în țară, dar văd și aud tot ce se întâmplă. Bravo ție”, a răspuns Dj Wanda la postarea artistului.

O altă vedetă care l-a aprobat pe Connect-R a fost și Sonny Flame.

„Mare dreptate ai, John! Și mă bucur că ești unul dintre puținii care au curaj să comenteze pe subiectul ăsta. Să speram că ne vom schimba în bine pe viitor”, a adăugat cântărețul.