Connect-R, surprins sărutându-se cu o blondă! Totul a fost filmat

Publicat: 28/10/2018 | 13:51

Connect-R și Barbara au făcut show la „Te cunosc de undeva”, sâmbătă seară (28 octombrie). Cei doi au deschis emisiunea în rolurile celebrilor soți Beyonce și Jayz, iar la sfârșit s-au sărutat. Proaspăt divorțat, Connect-R a dezvăluit, însă, că a fost vorba despre un sărut „fake”.

„Tot în seara asta o să fiu Jay Z alături de Beyonce! Moment special fake kiss la Te cunosc de undeva”, și-a anunțat Connect-R fanii înainte de emisiune. Momentul fabulos oferit de Barbara și Connect-R a fost primit cu aplauze de public și de juriu.

„Ați repetat mult ultimul moment? (sărutul n.r)”, i-a întrebat prezentatoarea Alina Pușcaș pe cei doi.

„Eh, suntem profi”, au spus cei doi.

„Da, v-a iești din prima”, a adăugat Pușcaș. (Citește și Misha, apariție tristă la două luni de la anunțul divorțului de Connect-R)

Misha, primul interviu după divorț

Misha a dat cărțile pe față! Superba blondă a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Connect-R. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de un an, însă au făcut totul public abia acum câteva luni. Atât el, cât și fosta lui soție au evitat să vorbească despre motivele care au dus la această decizie. 
Misha a oferit primul interviu după divorțul de Connect-R. Blondina a vorbit și despre faptul că avea doar 23 de ani atunci când a devenit mama unei fetițe superbe, căreia i-a pus numele Maya. (Citește și Misha are coșmaruri după divorț?! Primele imagini cu tatuajul secret)
„Nu m-am gândit la nimic… Pur şi simplu s-a întamplat. M-am îndragostit, eram fericită şi am facut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc”, a declarat Misha despre relația ei cu Connect-R, pentru revista Viva!

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca.  Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. (Vezi și Secretul lor s-a aflat! Informații neștiute despre divorțul dintre Connect-R și Misha: “Respectul nu se termină odată cu o căsnicie”)