Crimă îngrozitoare la Vaslui. O femeie de 45 de ani a fost găsită moartă în pat, lângă soțul ei

Publicat: 26/05/2020 | 15:10
Crimă îngrozitoare la Vaslui. O femeie de 45 de ani a fost găsită moartă în pat, lângă soțul ei

O femeie de 45 de ani a fost găsită fără suflare, înjughiată cu nenumărate lovituri de cuțit, în propria locuință, alături de soțul ei mai în vârstă. Bărbatul spune că s-a trezit cu soția lui decedată și că nu are nicio legătură cu crima.

Crima îngrozitoare a avut loc în localitatea Negrești, din județul Vaslui. Cel care a sunat de urgență la 112 a fost ginerele soților. În toiul nopții, tânărul a apelat la forțele de ordine. Aceștia au găsit femeia de 45 de ani într-o baltă de sânge, iar bărbatul ei înjunghiat în dreptul umărului.

CITEȘTE ȘI: O femeie a pierdut 5.000 de euro într-o parcare! Cel ce a găsit banii a crezut că a dat norocul peste el, însă s-a ales cu dosar penal

Omul a mers și a declarat la poliție că s-a trezit plin de sânge, dar nu stie ce s-a întâmplat. Era intuneric în casă, aşa că nu ştie nici cum a murit soţia lui.

Vecinii cred însă că el ar fi omorât-o, după care ar fi încercat să se sinucidă. Mai ales că omul nu avea ce să caute în casă. Avea interdicţie să se apropie de soţie.

CITEȘTE ȘI: Edward Iordănescu părăsește Gaz Metan Mediaș: „Îmi pare foarte rău!”

Bărbatul devenea agresiv ori de câte ori consuma alcool, lucru care se întâmpla frecvent, spun vecinii. Cei doi soţi au patru copii.

 

Citește și...