Cristina ICH, cu Alex Pițurcă, dar fără… lenjerie intimă la premiera ”Oh, Ramona”

Publicat: 15/02/2019 | 11:22

Cristina ICH a devenit un adevărat fenomen, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood Angelina Jolie. Într-un interviu, bruneta mărturisea că asemănarea între ea şi starul din SUA nu se datorează operaţiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care îl poartă dinadins în fiecare pictorial pe care îl realizează. Însă, dincolo de machiaj, Cristina ICH a are toate atuurile pentru a fi considerată una dintre cele mai frumoase femei ale României.

Alex Pițurcă și Cristina ICH formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Inițial, cei doi au încercat să își țină relația cât mai departe de ochii curioșilor. Însă, ulterior, fiul titratului tehnician Victor Pițurcă și ”Prințesa Instagramului” au dat cărțile pe față și și-au arătat iubirea în văzul lumii.

Aseară, Alex și Cristina au putut fi văzuți, unul lângă celălalt, la premiera comediei „Oh, Ramona!”. Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor „Selfie” şi „Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Frumoasa Cristina ICH a ”furat” toate privirile atunci când și-a făcut apariția la brațul lui Alex Pițurucă. Frumoasa vedetă a ales să poarte o rochie extrem de sexy, despicată generos, iar ”amănuntul” care a încins imaginația tuturor celor prezenți l-a reprezentat chiar… lipsa lenjeriei intime.

Alex Pițurcă și Cristina ICH la premiera ”Oh, Ramona!”

Citește și: UNA DINTRE CELE MAI SEXY ROMÂNCE A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎN MALL, IAR NOI AVEM FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE!

De altfel, la fiecare apariție publică, Cristina ICH s-a făcut remarcată şi datorită stilului ei vestimentar, creionat după ultimele trenduri. Mereu o apariţie care atrage priviri admirative, superba brunetă are, în mod natural, foarte mulți admiratori. În plus, Cristina ICH este ex-partenera lui BRomania în filmulețele comice pe care comediantul le-a realizat în trecut.

Cristina ICH, apariție ”hot” la premiera ”Oh, Ramona!”

„Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două…”

Comedia “Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic “Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând, am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Citește și: ”PRINȚESA INSTAGRAMULUI” ȘI-A SUFOCAT IUBITUL ÎN LOFT ATENȚIE, FILMĂRI INTERZISE MINORILOR!

 

Citește și...